Mīlestības horoskops vasarai – patiesi romantiskas vai vienkārši draudzīgas attiecības?

 

MEŽĀZIS

Pašreizējās attiecības varētu kļūt vēl stabilākas. Pieņem savus un otra cilvēka trūkumus. Ja arī tev nav tik daudz enerģijas kā otram, tāpēc mēģini veidot kompromisu, lai attiecības būtu saskanīgas. Pēc šī perioda Mežāzim mīlestība, sekss vai grūtniecība nebūs prioritāte, bet piedomā pie šīm lietām, jo tas nāks par labu attiecībām.

Ja pašlaik neesi attiecībās, tad šovasar vari pastrādāt ar sevi, lai tādas izveidotu. Lai arī neesi tas, kurš ļoti viegli atklāj emocijas, tev tās jāapzinās un jābūt patiesam pret sevi, ja vēlies atrast otru pusīti. Tādā pašā veidā Mežāzis varēs iegūt arī jaunus draugus.

ŪDENSVĪRS

Ja tev ir romantiskas vai vienkārši draudzīgas attiecības, tad tagad tās varētu kļūt tuvākas un emocionālākas. Iespējams, sāksi satikties ar kādu no saviem draugiem vai arī pašreizējās attiecības pacelsies jaunā līmenī. Ja esi pieradis pie brīvām un bezrūpīgām attiecībām, tad vēlāk, iespējams, vēlēsies kaut ko nopietnāku.

Horoskops tev iesaka satikties ar kādu, kuram ir līdzīgas intereses. Liela nozīme būs arī tavai ģimenei, kas var pateikt, vai konkrētais cilvēks tev ir piemērots vai nē. Iespējams, tu sāksi domāt arī par ģimenes pieaugumu. Ja būsi pārliecināts par sevi, tad arī sociālajā dzīvē un attiecību jomā viss izdosies.

ZIVIS

Ja šobrīd jau esi attiecībās, tad ir pienācis laiks tās nedaudz atsvaidzināt. Izmēģiniet kaut ko jaunu, lai nezaudētu romantiku, piemēram, dodieties ceļojumā vai arī vienkārši vairāk laika pavadiet kopā. Arī seksuālā dzīve solās būt aizraujoša. Tāpēc parūpējies par to, lai neizniekotu savu enerģiju. Ja tev patīk nenopietnas attiecības, iespējams, tās atradīsi savā draugu lokā. Atklājot savu patieso un radošo personību, varēsi iegūt vairāk draugu.

AUNS

Šis periods Auniem solās būt mīlestības pilns! Ja tu jau esi attiecībās, tad šovasar tās manāmi uzlabosies un kļūs vēl ciešākas. Iespējams, ka būsi emocionālāks, nekā parasti, taču, ja uz to skatās no gaišās puses, tad tavs partneris vēl labāk spēs saprast tavas jūtas un to, kā tev palīdzēt. Labā ziņa ir tāda, ka tava seksuālā dziņa pieaugs, un tev ar partneri šajā jomā ies nudien jautri. Iespējams, ka tu atvērsies vēl vairāk un ierosināsi izmēģināt kaut ko līdz šim nebijušu tieši gultā.

Daži Auni iepazīsies ar daudziem cilvēkiem un to vidū atradīs līdzīgi domājošus cilvēkus. Brīvie Auni to vidū par sastapt savu mīļoto cilvēku.

VĒRSIS

Būsi daudz enerģiskāks, kā arī šajā periodā pieaugs tavs libido. Ja ilgu attiecību laikā jūsu seksuālā dzīve ir kļuvusi mazliet drūma, tad šis laiks sola pozitīvas pārmaiņas, kad vēlme pēc tā pieaugs, kā arī interese par eksperimentiem gultā būs izteikti liela. Ja jūs ar partneri esat plānojuši par ģimenes pieaugumu, tad šis tam ir ļoti piemērots laiks.

Ceļošana nevajadzētu izpalikt – ta jūsu attiecības padarīs ciešākas, neatkarīgi no tā, vai ceļosi viens vai kopā ar partneri. Nebaidies no savu jūtu izpaušanas, emociju un sava vājuma izrādīšana tevi ar partneri paradīs tikai tuvākus.

DVĪŅI

Svarīgi ir atcerēties to, ka, mājās sēžot un neko nedarot, tu jaunus cilvēkus neiepazīsi, tāpēc izkāp no savas komforta zonas un izmēģini kaut ko jaunu! Jauna hobija uzsākšana vai savas vides maiņa var atnest jaunus piedzīvojumus, jaunus draugus un dažiem Dvīņiem pat jaunu mīlestību. Cilvēks, kuru iepazīsi, tavu uzmanību noķers jau pirmajās tikšanās reizēs, un tevi ļoti ieinteresēs. Ja viss izdosies, tad šīs attiecības var būt kaislīgākās un romantiskākās kādas tev līdz šim ir bijušas. Attiecībās nebūs rutīnas, no kuras tu tik ļoti esi noguris, bet gan piedzīvojumi, smiekli un laime.

VĒZIS

Šajā periodā nevajadzētu izvairīties no došanās uz randiņiem. Jāuzsver, ka šovasar izjutīsi pastiprinātu pretēja dzimuma uzmanību. Jaunā izmēģināšana tevi var novest pie kaut kā pasakaina un neaizmirstama – uzdrošinies!

Vēži kļūs sociālāki un komunikablāki, līdz ar to iepazīsies ar jauniem cilvēkiem un to vidū atradīsi jaunus draugus. Pateicoties kādam pašreizējam vaļaspriekam, vari iepazīt līdzīgi domājošus cilvēkus ar tādām pašām interesēm.

LAUVA

Ja esi attiecībās, tad tās tagad solās kļūt nopietnākas. Ģimenes pieaugums par ļaunu nenāks, taču sākumā būtu kārtīgi jāapdomājas un tikai tad jārīkojas. Tomēr, ja attiecības esi uzsācis tikai nesen, tad šovasar arī jums tās kļūs nopietnākas. Lauvām, kas satiekas ar kādu tikai aiz jautrības, šajā periodā pret kādu parādīsies stipras jūtas, bet daži uzsāks kopdzīvi.

Neatkarīgi no jūsu attiecību stāvokļa, Lauvas izjutīs izteiktu vēlmi iepazīt sevi un savu partneri un attiecības padarīt nopietnas.

JAUNAVA 

Jaunavas var izjust izteiktu vēlmi sākt jaunas attiecības – draudzīgas vai romantiskas, tas būs atkarīgs no pašas Jaunavas. Lai vai kā, tu vēlēsies, lai tās būtu stabilas, nopietnas un bez liekas drāmas. Arī tām Jaunavām, kas ir attiecībās, šajā gadā tās solās kļūt nopietnākas. Ja esat pāris, kad salīdzinoši neilgi ir kopā, tad iespējams, ka beidzot iepazīsies ar partnera ģimeni, uzsāksiet kopdzīvi, un kļūsiet tuvāki.

Daudzām Jaunavām attiecības var izmainīt neparedzēta grūtniecība, tās var kļūt sarežģītākas un rūpju pilnākas. Ja vēlēsieties, tad viss izdosies. Svarīgi būs iepazīt savu partneri tuvāk.

Lai lasītu tālāk par pārējām zodiaka zīmēm, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru