Kā zodiaka zīmēm iesāksies 2019. gada otrā puse?

Uzzini, kāds īsumā būs jūlijs katrai no zodiaka zīmēm!

Auns

Šomēnes darba būs pietiekami, tāpēc pirms piekrīti jauniem pienākumiem – apdomājies, vai tev tas ir nepieciešams! Uzmanību velti tikai tām lietām, kuras tev tik tiešām ir nepieciešamas. Neiesaisties afērās!

Vērsis

Šis mēnesis var nest daudz piedzīvojumu, darbu un arīdzan tēriņu, tāpēc, ja neesi gatavs kam tādam – plāno savu laiku un atliec naudu nebaltām dienām! Centies vairāk laika veltīt ģimenei!

Dvīņi

Šis mēnesis nesīs daudz labu iespēju, tāpēc izmanto tās! Negremdējies atmiņās par pagātnes pieļautajām kļūdām, labāk centies tās atkārtoti nepieļaut. Ja tev ir kādi parādi, tad šis ir tas laiks, kad tie būtu jānokārto! Pievērs uzmanību savai veselībai – apmeklē ārstu!

Vēzis

Šomēnes visā no tevis būs nepieciešama milzīga atdeve, tāpēc, ja kaut ko iesāc, tad ej līdz galam! Iespējamas pārmaiņas karjeras sfērā, ja neesi apmierināts ar pašreizējo darbu, tad noteikti sāc apdomāt darba vietas maiņu!

Lauva

Mēģini atpūsties, jo vēlāk tev tam nebūs laika, būs jāstrādā daudz un smagi, tāpēc izbaudi šo laiku, kamēr vēl vari! Pievērsies ģimenei un mīļotajam cilvēkam – centies vairāk laika veltīt viņiem. Ieteicams parūpēties par savu veselību – miegs, pareizs uzturs un fiziskas aktivitātes, ir ļoti būtiski!

Jaunava

Komunikācijai labvēlīgs mēnesis. Iesaisties dažādās sabiedriskās aktivitātes un pasākumos. Visai iespējams, ka tieši tādā veidā iepazīsies ar augstāk stāvošām personām, kuras palīdzēs tev virzīties augšup pa karjeras kāpnēm. Atceries – lai kaut ko sasniegtu, ir jārīkojas, nevis jāsēž un jāčīkst par sūri grūto dzīvi!

Svari

Otrā pusgada sākums nesīs lielas izmaiņas karjeras un finanšu sfērā. Par laimi – labvēlīgas. Būs nepieciešama motivācija, tāpēc atbalstu meklē tuvāko cilvēku lokā – viņi zinās, kā tevi uzmundrināt. Spraigs mēnesis, kas nesīs daudz panākumu, tāpēc rīkojies jau tagad!

Skorpions

Sapratīsi, ka ir lietas, kuras nekādīgi nevari nedz ietekmēt, nedz mainīt, tāpēc ar daudz ko nāksies samierināties. Ne viss vienmēr notiek tā, kā cerēts. Piemērots laiks atvaļinājumam, kura laikā vari pārdomāt līdz šim izdarīto un sasniegto, un nospraust jaunus mērķus!

Strēlnieks

Pārcilāsi dažādus finanšu jautājumus, uzradīsies vēlme iekrāt un pelnīt vairāk. Labs laiks, lai pievērstos sevis izglītošanai pašmācības ceļā. Ceļošana arī neizpaliks!

Mežāzis

Beidzot varēsi vākt sava darba augļus! Sapratīsi, ka tas, ko dari, nav bijis veltīgi! Nepadodies, ja kaut kas nesanāk, bet gan turpini mēģināt līdz viss izdodas. Visai noderīgas var būt konsultācijas ar zinošiem cilvēkiem, tāpēc saspicē ausis un ieklausies viņu sakāmajā!

Ūdensvīrs

Var sanāk darīt daudz, bet saņemt maz. Zvaigznes nesola nekādus zilus brīnumus šomēnes, viss būs jādara un jāsasniedz paša spēkiem! Pārdomas par dzīvi nedos miera pirms miega, tāpēc centies tikt galā ar visām problēmām.

Zivis

Kad saņemsies uzsākt ko jaunu, trūks motivācijas, tomēr tas šoreiz nebūs risinājums, jo sasniegsi kaut ko tikai tad, ja rīkosies. Nostiprini attiecības ar sev tuvajiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru