3 punkti, kas raksturo katru no zodiaka zīmēm

SVARI

1. Svari ir jautri un izpalīdzīgi, taču viņi ne vienmēr zina, kā uzmundrināt noskumušus draugu, tāpēc var gadīties, ka viņus vienkārši atstāj, lai ļautu pašiem visu pārdomāt. Turklāt, gadās, ka viņus reizēm nenovērtē, jo citiem grūti saprast, cik daudz pūļu un darba viņi iegulda lietās, ko dara.

2. Viņiem nepatīk attiecības, kurās otrs nezina, ko grib. Bez problēmām otru pasūtīs tālāk, ja neredzēs attiecībām nākotni!

3. Necieš konfliktus un nesaskaņas, tāpēc no tām savā ikdienā cenšas izvairīties. Tai pat laikā, viņi ir ļoti slinki, parasti mēdz visu atlikt uz pašu pēdējo brīdi.

SKORPIONS

1. Skorpions diez gan bieži izsaka rupjus komentārus un sarkastiskas frāzes. Tādi nu viņi ir! Taču, ja saka ko aizskarošu, tad tam vienmēr ir iemesls. Lai arī ir apveltīts ar izteiktu intuīciju, tā viņam var gan palīdzēt, gan viņu sāpināt.

2. Zina daudzus citu noslēpumus, bet viņa noslēpumus nezina neviens, neskaitot viņu pašu. Turklāt, viņš ir ļoti vienaldzīgs pret sīkumiem, kas mēdz uztraukt citus, bet tai pat laikā ir arī tādi sīkumi, kurus viņš var uztvert pārāk nopietni.

3. Viņš domā daudz un dikti, raksturīgas arī mākslinieka pazīmes, piemēram, emocionalitāte. Parasti atšķiras no citiem, tāpēc daudzi viņu nesaprot.

STRĒLNIEKS

1. Strēlnieks vienmēr cenšas būt godīgs. Lai gan tas, kas viņiem ir sakāms ne vienmēr ir kaut kas labs, tas tomēr ir patiess. Šī iemesla dēļ ne vienmēr ar visiem spējīgi draudzēties.

2. Ar viņu ir viegli sarunāties, bet saprast viņu ir stipri sarežģītāk. Strēlnieks ir draudzīgs, daudzi to pārprot un viņa jauko dabu uztver kā flirtu.

3. Viņš nekad nepadodas, jo viņam nepatīk izskatīties vājam citu acīs. Uz savu mērķi gatavs iet, lai arī kas!

MEŽĀZIS

1. Mežāzis parasti nesaka to, ko nevar izpildīt. Atklāts un patiess. Nereti saldo melu vietā izvēlās teikt rūgto patiesību. Apveltīti ar augstu gribasspēku, mērķtiecīgi.

2. Zina, kā citus motivēt un likt strādāt cītīgāk, taču reizēm viņiem pašiem trūkst gribasspēka. Viņš runā, uzvedas, nereti arī izskatās vecāks, nekā patiesībā ir.

3. Viņš ir lielisks padomdevējs, pateiks visu tieši un atklāti, pat bez sirdsapziņas pārmetumiem. Kāpēc tas ir labi? Vismaz viņš jums nemelos!

ŪDENSVĪRS

1. Ūdensvīrs nekad nemainīsies, lai tikai citiem izpatiku. Ja kādam par viņu ir vienalga, esiet droši, ka tādu pašu attieksmi sagaidīsiet arī no Ūdensvīra. Pakaļ skriešana nav raksturīga.

2. Viņam ir gudra galva, parasti nestandarta situācijās spēj rast visoptimālākos risinājumus, bet viņš nevar ciest, kad cilvēki viņam norāda, ko darīt un ko ne.

3. Nekomandējiet un nenorādiet, kāda rīcība būtu vispareizākā! Viņš necieš, kad kāds viņam kaut ko liek darīt, pat situācijās, kad tas pašam nāktu tikai par labu.

ZIVIS

1. Zivis redz visu un arī zina visu, taču ne vienmēr visu arī saka. Ļoti uzticami draugi un neliks tuvākajiem vilties, jo labi glabā noslēpumus kā par sevi, tā arī par citiem.

2. Līdz ko viņi kādu ir ielaiduši savā dzīvē,viņiem ir grūti viņus “palaist vaļā”. Zivīm uzticība ir ļoti būtiska. Ja pievilsi, to atpakaļ vairs neiemantosi.

3. Maigas un jaukas būtnes. Turklāt, ļoti acīgas! Pamana un atceras dažādas detaļas, pat ja par to neko nesaka.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru