3 seksīgākās zodiaka zīmes. Uzzini, vai esi starp šiem laimes lutekļiem?

LAUVA

Lauva ieņem otro vietu starp seksīgākajām zodiaka zīmēm. Tikai nesaki to Lauvam, jo viņš uztrauksies, ka nav pirmajā vietā!

Lauva ir principiāls, sirsnīgs un sabiedrisks. Viņš pazīst visus, kurus vērts pazīt, un prot labi pavadīt laiku. Tu nespēj neizjust Lauvas harismu, kas piemīt visai viņa būtībai.

Lauva tev ļaus justies kā pasaules centram. Vismaz – viņa pasaules, un tas jau ir daudz. Daudziem šāda veida uzmanība šķiet patiešām seksīga. Lauva arī visu dara labāk par citiem – vismaz godīgi cenšas un arī pats tā uzskata.

Nelielā problēma, kas saistīta ar Lauvu kā partneri, ir milzīgā tieksme noteikt visu un pār visu dominēt. No otras puses, Lauvam ir apburošākais smaids visā zodiakā, un daudziem ar to pietiek, lai zaudētu galvu.

Ja vēlies piesaistīt Lauvu, glaimo un glāsti, glaimo un glāsti. Kā lielu kaķi. Lauvas piesaista cilvēki, kuri visu laiku spiedz no sajūsmas un nēsā daudz rotaslietu.

 

VĒZIS

Pēdējais, bet ne mazsvarīgākais seksīgo zīmju topā ir Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs). Vēzi piesaistīt ir grūti, viņam ir savdabīgs humors un dziļš raksturs. Apkārtējos valdzina Vēža savdabīgie sejas vaibsti un arī kulinārās prasmes.

Vēži ir Zodiaka romantiķi, tāpēc atceries jūsu tikšanās gadadienu, jūsu attiecību sākuma gadadienu un dienu, kad kopā gājāt pastaigāties. Un tā tālāk līdz bezgalībai.

Vēža “kreisā puse” ir svārstīgais garastāvoklis un slimīgā pieķeršanās tiem, kurus tas mīl. Bet, ja spēj ar to sadzīvot, uzticamāku un pievilcīgāku partneri grūti iztēloties.

Lasi arī: Bezkaunīgāko zodiaka zīmju tops – kurā vietā ierindojas tieši tava zodiaka zīme?

Svarīgi atzīmēt, ka Vēžiem patīk sekss, tāpēc vari paļauties, ka šajā jomā ies karsti.

Ja vēlies piesaistīt Vēzi, pastāsti, cik ļoti mīli savu mammu un kā regulāri piedalies labdarībā. Izturies bezpalīdzīgi un daudz raudi, viņiem tas patīk.

 

Arī interesanti: Kā pievērst vīrieša uzmanību, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru