3 soļu meditācija: Elpa, gaisma un miers, tā ir tava Visuma atslēga!

PIRMAIS SOLIS

candidate-1822106-2015-07-16-13-12-47

Lai tavs prāts pārņemtu varu pār tavu ķermeni, ir jāsāk ar pašu svarīgāko – mieru un klusumu. Kā to izdarīt?

Elpo. Elpo dziļi un mierīgi. Ieelpo un izelpo. Kad izelpo, centies izelpot vairāk, nekā šķietami esi ieelpojis. Izvēdini savas plaušas no gaisa. Atbrīvojies no visa vecā un ievelc savu pirmo, tīro elpu!

OTRAIS SOLIS

hth151023-homepagemobile-700x400

Kamēr elpo, saki sev: „Es ieelpoju sevī gaismu!” Tajā pašā laikā iedomājies, kā tu sevi ietērp gaismā. Tagad tu esi tīra garīgā enerģija. Nepiespied sevi to sajust. Ļauj, lai viss notiek dabiski.

Izelpojot, saki sev: „Es izelpoju visu savu stresu un sāpes!” Tas attīrīs tavu enerģijas lauku, auru. Domas par šķīstību un gaišumu paaugstinās tavas vibrācijas.

Turpini to lēnām, mierīgi. Ieelpo un izelpo. Esi mierīgs un atbrīvots. Bet nepārspīlē, citādāk sajutīsies vieglprātīgi – negatīvā ziņā.

TREŠAIS SOLIS

nature

Pēc šī procesa, tu sajutīsi sevī balansu. Šajā stāvoklī turpini iztēloties savā priekšā gaismu, kas aptver tevi. Jautā Visumam pēc laimes un miera savā dzīvē. Jautā mīlestību – visiem, vienmēr. Un arī mieru virs pasaules. Turpini saglabāt mieru. Neprasi naudu vai citus materiālus labumus. Viss, kas nepieciešams, nonāks pie tevis.

Pasakies, pat, ja vēl neesi saņēmis to, ko vēlies. Visuma spēks tev palīdzēs.

Šis process var mainīt tavu dzīvi. Ne jau kaut kādā paranormālā veidā. Tā nav maģija vai mistika. Tas ir darbs, kuru tu ieguldi sevī. Tu apjaut savu spēku, apjaut mieru un kārtību sevī. Tu apjaut sevi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru