3 vienkāršas tehnikas, kā ar sarkanās krāsas palīdzību piesaistīt mīlestību

PIRMĀ METODE

Sarkanā krāsa – provokators. Ja esat vientuļi un vēlaties piesaistīt pretējā dzimuma uzmanību, valkājiet un nēsājiet sarkanas lietas. Protams, sarkanā vien neviens nestaigās, tāpēc labākā krāsa, ar ko kombinēt sarkano, ir melnā. Sarkans apģērbs noteikti palīdzēs Jums arī pirmajā randiņā, jo tas “satrieks” to, kurš Jums patīk, atbrīvos no garlaicības un liks pieņemt mīlas izaicinājumu.

OTRĀ METODE

Fen – šui saka, ka par mīlestību atbild Jūsu guļamistaba, precīzāk sakot, tās stāvoklis. Pirmkārt, atbrīvojieties no visa nevajadzīgā – izmetiet vecās lietas, mēbeles un salauztos vai sasistos aksesuārus. Pie guļamistabas ieejas pakariet sarkanas lentītes, jo tās atvaira visu negatīvo. Lai Jūs kļūtu pašpārliecinātāki par sevi, Jums nāksies atrast sev talismanu sarkanas sirds veidolā, tāpat var arī ielikt savu fotogrāfiju sarkanā rāmītī (ideāli, ja tam būtu sirds forma). No telpaugiem vislabāk būtu izvēlēties sarkanas rozes, kas arī skaitās mīlestības simbols. Tas viss kopā neticami spēcīgi uzlabos gan Jūsu, gan Jūsu dzīvesvietas enerģētiku.

TREŠĀ METODE

Sarkanā jašma un rozā kvarcs – šie divi ir labākiem akmeņi – talismani, kas attiecīgi arī ir sarkanā un rozā krāsā, tāpēc nav brīnums, ka tie ir labākie magnēti mīlestības pievilināšanai. To enerģētika slēpj ļoti daudz noslēpumu, taču visiem zināms ir fakts, ka cilvēki, kuri šos akmeņus nēsā sev līdzi, nodrošina sevi ar veiksmi. Vislabāk šos akmeņus ir iestrādāt gredzenā vai kulonā, taču efekts būt arī tad, ja vienkārši nēsāsi tos līdzi. Šie akmeņi savā ziņā ir ļoti līdzīgi, taču pirmajā randiņā un attiecību sākumā labāk izmantot sarkano jašmu, bet kvarcu jau ilgstošā savienībā vai arī pēc laulībām.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aldonis Puskažociņš</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta un dārga rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un
    nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Piepildi
    savus slēptākos sapņus. http://bit.ly/2fxj60V

Pievienot komentāru