3 viskaitīgākās sievietes pēc Zodiaka zīmes – vai esi viena no viņām?

Visas sievietes dziļi sirdī ir nedaudz kaitīgas. Nepieciešams tikai viens vai pāris starpgadījumi, kuros nokrīt viņu maskas un atklājas viņu patiesā daba. 

Turklāt, šīs Zodiaka zīmes no pirmā acu skatiena nemaz nešķiet kaitīgas, pat ne pēc pirmajām tikšanās reizēm. Uzzini, kuras 3 Zodiaka zīmju pārstāves ir viskaitīgākās, un attiecības ar viņām nemaz nav tik vieglas.

Tas viss, protams, ir atkarīgs no paša vīrieša. Tikai stiprākie ar viņām spēj tikt galā. Te nu jāpiebilst, ka viņas arī ir tās, kuras spēj mīlēt visstiprāk.

Lasi arī: 5 zodiaka zīmes, kuras ir viskaitīgākās un visbīstamākās

3. vietā – Zivis

Sieviete – Zivis var likties ļoti maiga, trausla un emocionāla, ar mīļoto vīrieti ir gatava iet teju līdz pasaules malai. Tomēr, ja attiecībās sāk just nelielu distanci un noslēgtību no partnera puses, tad drīz vien ļoti noskumst un kļūst depresīva. Viņai ir nepieciešamas rūpes un uzmanība. Viņu var tikai glāstīt un mīlēt, ar kliegšanu neko nepanāksiet! Viņa ir ļoti jūtīga, var gadīties, ka tiek nejauši aizvainota un tieši šajā situācijā Zivis – sieviete var kļūt pat atriebīga.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru