3 visuma zelta likumi: Kā piesaistīt mīlestību, veselību un bagātību

1. likums. Ar mīlestību piepildīts cilvēks piesaista sev citu cilvēku mīlestību

Šis ir viens no galvenajiem pievilkšanās likuma postulātiem. Līdzīgs pievelk līdzīgu. Visi cilvēki, notikumi, lietas mūsu dzīvē nav nejaušas. Mēs paši tās ap sevi radām labprātīgi vai nē. Nepieciešams sev likt domāt tikai par labo un redzēt skaistumu apkārtējos cilvēkos un priekšmetos.

Diemžēl tieši bērnības kompleksi veido nelaimīga un nemīlama cilvēka pozīciju. Speciālisti to dēvē par “upura apziņu”. Cilvēkam šķiet, ka viņš meklē izeju, pat patiesībā notiek sekojošais – pastāvīgās sarunas par nelaimīgu mīlestību iegremdē viņu mazā, slēgtā bezgalīgu aizvainojumu un vilšanās pasaulē, apburtajā lokā, no kura ļoti grūti tikt ārā.

Upuris vienkārši pārstāj ievērot dzīves pozitīvos momentus, un jo vairāk cieš, jo biežāk pieļauj kļūdas. Gaidīt laimi tādā stāvokli ir mazākajā mērā naivi. Kā mainīt radušos situāciju? Pirmkārt, saprast, ka mīlestība nevar atnākt no ārpuses, ar varu izlauzties pie cilvēka. Gatavībai mīlēt un būt mīlētam vispirms ir jādzimst dvēselē, jāaizpilda ar sevi visu apziņu pilnībā. Atceries – neviens un nekad nevar jūsu labā neko izdarīt. Mēs un tikai paši radām personīgo realitāti. Laimīgi cilvēki gūst prieku paša nenozīmīgākā iemesla dēļ.

 

2. likums. Laimīgs cilvēks dzīvo daudz ilgāk un retāk slimo

“Visas slimības ir no nerviem”. Mūsu fiziskā veselība atspoguļo garīgo veselību. Un runa nebūt nav par psihiskiem traucējiem. Izrādās, ka raizes, bailes, bēdas un citas negatīvas emocijas grauj organismu šūnu līmenī, radot tajā neārstējamas slimības.

Psihologi, kas rūpīgi pēta šo problēmu, apgalvo, ka cilvēki mirst no negatīvām domām. Šodien zinātnieki ir pierādījuši, ka visi procesi organismā atrodas centrālās nervu sistēmas kontrolē, kura arī rada vecuma izmaiņu scenāriju. Tajā atspoguļojas mūsu priekšstati par dzīvi, tradīcijām un gaidām.

Piemēram, ja cilvēks ir pārliecināts, ka pēc 40 gadu vecuma iestājas vītuma periods, kas nes sev līdzi slimības, vilšanās un neveiksmes, tad tā arī notiek.

Pārkāpjot 40 gadu slieksni, viņš sāk aktīvi novecot, slimot un novīst. Vienlaikus viņa vienaudzis nezaudē veselību, enerģiju un esības prieku tikai tāpēc, ka tic – cilvēks spējīgs baudīt dzīvi jebkurā vecumā.

Vispār ticība dara brīnumus, palīdz pārvarēt neārstējamas slimības, pieceļ cilvēkus no invalīdu ratiņiem. Dvēseliskās harmonijas un laimes izjūta dziedina cilvēku labāk par visiedarbīgākajiem zāļu preparātiem.

Maķedonijas Aleksandra karaspēka ārsti bija izbrīnā par pārsteidzošu faktu – zaudējušās armijas karavīri mira no tiem ievainojumiem, kurus zaldāti uzvarētāji uzveica ļoti ātri.

Vēlāk Napoleona Bonaparta ārsts formulēja šo domu šādi: “Uzvarētāju ievainojumi sadzīst ātrāk”. Citiem vārdiem – jebkuras ārstēšanas veiksme ir atkarīga no dzīvot vēlmes.

Mūsu organismā viss sākotnēji paredzēts tā, ka tas spēj pats sevi dziedēt. Pareizās domas un gara spēks ir galvenais nosacījums.

3. likums. Nevis nauda atnes laimi, bet laime naudu

Bet atrodoties nomāktā stāvoklī, kļūt bagātam vienkārši nav iespējams, apgalvo speciālisti. Tāpēc sākumā nepieciešams tikt galā ar cēloņiem, kuru dēļ radies nospiests noskaņojums, un tikai likvidējot tos, sākt virzīties uz bagātību un labklājību.

Bagātība un labklājība sākas ar lielu sapni, atvērtu, spilgtu, bez jebkādām šaubām un bailēm. Jo sapņojot, mēs ne ar ko neriskējam, tātad varam sev atļauties neticamo.

Tomēr diemžēl vairākums cilvēku ierobežo sevi pat tajā tikai tāpēc, ka neredz, nespēj iedomāties, kādā veidā fantāzijas var kļūt par realitāti.

Speciālisti mierina: neviens no mums nevar izskaitļot ceļu uz panākumiem, vajag tiem vienkārši ticēt, un šī ticība kā magnēts pati piesaistīs panākumus.

Mārtins Luters Kings ir teicis: “Speriet pirmo soli un noticiet. Pat, ja jūs neredziet visu ceļu, vienkārši speriet pirmo soli”.

Trīs galvenie “nekad”

1. Nekad nesaki “nekad”. Uz visiem laikiem no savas dzīves izslēdziet frāzes: “Es nekad netikšu vaļā no parādiem”, “Es nekad neatradīšu labu darbu” un tamlīdzīgi. Šīs frāzes ir spēcīgs šķērslis bagātībai un labklājībai.

2. Nekad neatliec naudu “nebaltai dienai”, citādi tu riskē to drīz sagaidīt. Labāk izmanto citu formulējumu: “Patīkamiem pārsteigumiem”.

3. Nekad nebariet sevi par neplānotiem tēriņiem un spontāniem pirkumiem. Jo tie ir porcija pozitīvu emociju, bez kurām naudas tērēšanas process zaudē jēgu.

Mūsu kultūrā nav pieņemts un pat tiek uzskatīts par nepiedienību demonstrēt laimi un priecāties laikā, kad citiem cilvēkiem viss neiet tik veiksmīgi.

Arī padomju laikos mūs ilgi pieradināja pie domas, ka laime dzimst sīvā cīņā, ka to var izpelnīties tikai ar smagu darbu. Tā vai citādi “laiks cīņai par laimi” ir aizgājis pagātnē, bet stereotipi palikuši.

Pētījumi liecina, ka materiālā labklājība nebūt nav laimes garantija. Var būt bagāts, bet dziļi nelaimīgs cilvēks. Un, kā rāda prakse – tieši otrādi – priecāties par dzīvi var bez acīmredzamiem iemesliem.

Avots: tayni-mirozdaniya.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru