3 Zodiaka zīmes, kurām ir vissvarīgāk labi izskatīties

Uzzini, kuras ir tās Zodiaka zīmes, kuras ļoti kopj sevi un rūpējas par savu ārējo izskatu…

AUNS

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju daiļais dzimums izteikti rūpējas par savu ārieni- Aunu dāmām ir svarīgi, lai viņas būtu pamanāmas ar savu dabisko skaistumu. Arī Aunu vīrieši ļoti labprāt rūpējas par savu fizisko formu, kā arī ciemos ejot, uzvilks savas labākās drānas gluži tāpat, kā dāmas. Auni ir pašpārliecināti un tieši tā arī sevi pasniedz. Viņi neizies no mājas ar netīriem matiem vai kā citādi noplukušu vizuālo tēlu, jo vēlas būt labākie, kaut vai savam priekam. Viņi nekad „nepalaižas”  rūpēs par sevi, jo ir enerģiski un ātri tiek pāri depresīvam noskaņojumam.  Katrā ziņā, Auni nevēlas, lai kāds no malas redz, ka ar viņu kaut kas nav kārtībā, tāpēc vēl vairāk cenšas labi izskatīties. Jāteic, ka Aunu sievietes labprāt bauda pretējā dzimuma uzmanību, ko nodrošina viņu seksapīlā āriene.

SVARI

Šī ir viena no Zodiaka zīmēm, kurām būtiskas ir detaļas un visi sīkumi. Svari var atteikties no sapņu iespējas doties pārsteiguma vakariņās ar princi vai princesi, kaut vai tikai tāpēc, ka ir netīri mati un nav laika tos izmazgāt. Viņi zina, ka svarīgs priekšnoteikums labi pavadītam laikam ārpus mājas, ir pašpārliecinātības sajūta, ko dod pārdomāts vizuālais tēls. Svariem ir būtiski labi izskatīties, jo cilvēka āriene atspoguļo to, kā viņš jūtas iekšēji. Un te nav runa par kosmētikas kārtu 5 centimetru biezumā, bet gan par elementārām lietām bez kuram Svari nevar- sakopti nagi, veselīga sejas āda un mati. Svari apzinās, ko viņi paši pie sevis nodomā par tiem, kuri izskatās pēc nevīžām, tāpēc nekad nepieļautu, ka kāds tāpat domā arī par viņiem.

VĒZIS

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji nav pārāk ekstravaganti vai drosmīgi savā apģērba, aksesuāru izvēlē. Vēzis pieturas pie klasiskām vērtībām, taču tādā apmērā, ka jebkurā brīdī ir gatavs iznācienam uz mēles. Izteiktāka šī īpašība ir tieši Vēžu dāmām, kuras ļoti rūpējas par savu ārējo izskatu. Iespējams, tas ir tamdēļ, lai pievilinātu vislabāko kandidātu ilgtermiņa attiecību veidošanai. Vēzis ir uzskatos konservatīvs, tāpēc viņam ir svarīgs atstātais iespaids. Neskatoties uz visām parunām par to, ka nedrīkst skatīt vīru pēc cepures, tieši Vēzis vislabāk apzinās šīs parunas nepilnības- pirmais iespaids ir ļoti būtisks un lielākoties viss ir atkarīgs no tā, kā tu pats sevi pasniedz un novērtē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru