3 Zodiaka zīmes, kurām ir nepieciešami inteliģenti partneri

Šiem cilvēkiem nauda vai izskats nav tik svarīgs, cik intelekts un spēja labi komunicēt.

Ir cilvēki, kuri nespētu satikties ar kādu, kurš nav pievilcīgs, bet ir tādi, kuri ne par kādu cenu neveidotu attiecības ar aizspriedumainiem un netolerantiem cilvēkiem.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kuras potenciālos partnerus nevērtē pēc izskata

Katram ir savas attiecību prioritātes, taču šīs trīs zodiaka zīmes meklē tādus partnerus, kuri ir inteliģenti.

 

SKORPIONS

Skorpionu neuztrauc tas, cik pievilcīgs tu esi no ārpuses, bet gan tas, cik šarmanta un vienreizēja ir tava personība. Skorpioni nemēdz iemīlēties ārējā izskatā, bet gan cilvēka prātā. Viņam ir ļoti svarīgi sev blakus redzēt, kādu, kurš būtu viņa domubiedrs. Seksuālo attiecību veidošanai raksturs var nebūt tik svarīgs, tomēr, ja Skorpions ar kādu veido nopietnas attiecības, tad viņa potenciālajam partnerim ir jātiek galā ar dažādiem pārbaudījumiem, ali liktu Skorpionam saprast, ka viņš ir viņa vērts.

Skorpioni necieš netolerantus un aizspriedumainus cilvēkus, kuri ir pilnībā nemainīgi. Viņiem nepieciešams brīvdomātājs, kas viņu pašu ik pa reizei pamudinātu iziet no savas komforta zonas.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kuras potenciālos partnerus nevērtē pēc izskata

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri paši par sevi ir ļoti inteliģenti, un blakus sev vēlas redzēt kādu, kurš būtu tikpat gudrs, cik viņš pats. Šai zīmei ir patiesi apbrīnojams prāts, jo tā spēj saprast un izprast tādas lietas, kuras citiem liekas pilnīgi neiedomājamas. Aiz visām nākotnes idejām un jaunākajām tehnoloģijām, vai vienkārši- informācijas, stāv Ūdensvīra enerģija.

Tevi varētu interesēt arī: 4 Zodiaka zīmju sievietes, kurām ir pārāk augsti standarti, izvēloties partneri

DVĪŅI

Dvīņi ir ļoti ziņkārīgi, turklāt nevar nosēdēt mierīgi uz vietas. Nereti dažādas zināšanas pie viņa nonāk arī tad, kad viņš tās nemeklē. Parasti Dvīņi ir ļoti gudri, tāpēc nevarētu izturēt kādu, kurš ir stulbs un netolerants. Viņš neizprot tos, kuri netiecas pēc jaunām zināšanām. Dvīņiem sev blakus vajag partneri, kurš viņu iedvesmotu un motivētu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">?</cite>

    Dvīņi un gudri???Neviens tāds nav sastapts !Ļoti virspusēji cilvēki un melot mīl vienā laidā.Nekam nopietnam nekad nevar pieķerties.Kas lācītim vēderā?Tiešām zāģu skaidas (tukšums).

Pievienot komentāru