3 Zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa solās būt veiksmīga (10.10. – 16.10.)

VĒRSIS

Šonedēļ labi padosies organizatoriski darbi, labi tiksi galā ar finanšu jautājumiem. Var gadīties, ka kādā dzīves sfērā uzspīd veiksme, un tev kārtīgi noveicas arī tad, kad to vismazāk būsi gaidījis. Tiesa, šoreiz labāk nepaļauties uz veiksmi, bet tāpat strādāt centīgi.

Labi sapratīsies ar kolēģiem un draugiem, dalīsieties savā pieredzē un apspriedīsiet nopietnus jautājumus. Būsi spējīgs iedvesmot un motivēt arī citus.

Šonedēļ svarīgi ir pildīt savus solījumus, lai nezaudētu apkārtējo cilvēku uzticību.

Tevi varētu interesēt arī šis raksts: 3 Zodiaka zīmes, kurām oktobris nesīs veiksmi mīlestībā

VĒZIS

Šonedēļ ar savām nedienām un ikdienas rūpēm tiksi galā daudz veiksmīgāk nekā parasti. Jutīsi lielāku cieņu no apkārtējiem, kā arī saņemu lielāku tuvo cilvēku atbalstu.

Padosies humanitāras dabas jautājumi, spēsi veiksmīgi tikt ar dažādiem pienākumiem un parādīt sevi no labākās puses. Ja būs nepieciešams, spēsi pierunāt citus darīt lietas, kuras viņiem pēc idejas nemaz nebūtu jādara.

Šonedēļ ieteicams nodoties dažādu sabiedrisku pasākumu apmeklēšanai, un jaunu cilvēku iepazīšanai. Ja pietiek laika, tad grāmatu lasīšana un redzesloka paplašināšana tevi tikai iedvesmos!

Lasi arī: Mīlestības horoskops oktobrim; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

STRĒLNIEKS

Neieslīgsti ikdienas rutīnā! Šonedēļ centies izkāpt no savas ierastās vides un paplašināt redzesloku. Ieteicams satikties ar kādu senu paziņu, iespējams, ka no viņa uzzināsi daudz ko jaunu, un tieši šis cilvēks tev spēs dot visvērtīgāko padomu kādā svarīgā jautājumā.

Ieteicams akli neuzticēties svešiem cilvēkiem, labāk paļaujies uz sevi! Ja tev ir nojausma, ka kaut kas varētu notikt, tad šoreiz arī paļaujies uz sajūtām!

Ja apmeklēsi dažādas sevi interesējošas vietas un pasākumus, tad tur satiksi cilvēkus, kas palīdzēs tev attīstīt kādu ideju, vai vismaz dos labus ieteikumus.

Lasi arī: Nedēļas horoskops (10. oktobris – 16. oktobris)

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru