3 Zodiaka zīmes, kurām visvairāk patīk koķetēt

JAUNAVA

Tev piemīt tendence visu pārdomāt līdz smalkākajām detaļām, tomēr tas nebūt tā nav, kad tu ar kādu koķetē. Tu uz dzīvi skaties kā uz iespēju, tomēr citu uzbudināšanai tu ar stratēģiju izveidošanu neaizraujies.

Tu vari būt kautrīga, tas gan dažkārt ir pretstatā flirtēšanai, tomēr šo īpašību kombinācija padara tevi par cilvēku, kurš tikai sava pašvērtējuma paaugstināšanai neuzmāksies citiem, parasti Jaunavas šajā spēlē iesaistās citu mērķu vadītas.

SVARI

Tev nepatīk būt vienam, jo atrašanos vienatnē tu uzskati par vientulību. Tava aizkaitināmība pret atrašanos vienatnē liek tev pastāvīgi meklēt kādu diskusiju biedru, tev diez ko labi nepadodas citu viedokļu pieņemšana.

Ja kāds atklāj, ka tu flirtē un uzbudini šo cilvēku, tu ignorēsi to un noliegsi arī komentāra eksistenci, beigu beigās pat sākot aizstāvēties.

Tev noteikti jāapzinās, ka esi koķets cilvēks un tas liek tev citiem nosūtīt neapzinātus signālus, neatkarīgi no tā vai tev tas patīk vai nē.

SKORPIONS

Tu esi ļoti atklāts cilvēks – dažkārt pat pārlieku atklāts. Tev patīk būt atvērtam, tas bieži vien cilvēkiem liek domāt, ka viņi ir īpaši, jo dalījies ar personisku informāciju.

Tomēr tev tā vienkārši ir normāla uzvedība, tieši tādēļ tu citiem radi sajūtas, ka starp jums ir nopietnāka saikne, lieta tāda, ka otrā cilvēkā tu vienkārši saskati labu draugu, bet neko vairāk.

Tu dalies katrā savā domā un to ir grūti pareizi atkodēt – vai tu to saki, lai izklausītos draudzīgs vai arī tur slēpjas kas vairāk par patiesību?

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru