3 Zodiaka zīmes, kuras parasti baidās pielaist sev kādu pārāk tuvu

 

 

VĒZIS

Šie cilvēki mīl ar visu savu sirdi un dvēseli, taču reizēm paši apjūk savu sajūtu dēļ, un jauc patiesu mīlestību ar vienkāršu aizraušanos. Intuīcijas un jūtu vadīti, viņi parasti ļoti ātri iemīlas. Nereti pirmā mīlestība Vēžiem ir neveiksmīga, kur viņi pamatīgi apdedzinās un saprot, ka nevar kuru katru pielaist sev klāt. Vadoties pēc pagātnes pieļautajām kļūdām, un atceroties tās sāpes, Vēži ļoti uzmanīgi izvēlas savus nākamos partnerus, klāt pielaižot tikai tos, kas to ir pelnījuši.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām ir bail iemīlēties

LAUVA

Lauvas ir lepnas būtnes, kas apzinās savu vērtību, un neļauj zemākiem cilvēkiem aizskart viņa godu. Bieži vien daudz ko dara, lai pabarotu savu ego. Nereti lauž citu sirdis, dod veltas cerības un manipulē, bieži vien pat neapzināti.

Tomēr, savā ziņā Lauva apzinās to, ko citiem spēj nodarīt, kā cilvēki spēj izrīkoties, tāpēc, lai no tā izvairītos un neizjustu to uz savas ādas, ar cilvēkiem izvēlās ieturēt distanci. Tas nebūt nenozīmē to, ka Lauvas nav draudzīgi, taču, detaļas par savu privāto dzīvi, pagātni un dziļākajām pārdomāt izvēlas klāstīt tikai pašiem tuvākajiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru