3 Zodiaka zīmes, kuras visvairāk mīl gatavot ēst un pārsteigt savus mīļos ar gardu maltīti

Vēzis

…Arī lielākas radu sanākšanas Vēzis parasti gaida ar prieku, jau dienu iepriekš gatavojas, šmorē un vāra. Tā kā Vēžiem patīk kaut ko radīt pašiem, ar savām rokām, tad ēdienu pagatavošana ir īstais lauciņš, lai ļautos radošumam. Un labākais, ka pašam izbaudot procesu, vēl var iegūt atzinību par tik garšīgu maltīšu gatavošanu.

Lauva

Šīs Zodiaka zīmes dabiskais radošums ļauj pagatavot kaut ko patiesi gardu, bez īpašas piepūles. Lauvas ir vienas no retajām Zodiaka zīmēm, kuras no nekā spēs izdomāt kaut ko. Viņām patīk uzņemt ciemiņus un kā gan vēl labāk sagādāt prieku, ja ne ar pašceptiem našķiem. Ne pa velti ir teiciens, ka „mīlestība iet caur vēderu” . Lauvas to zina, jo viņām pašām ir līdzīgi. Ja Lauva ir izsalkusi, tad labāk viņu nekaitināt! Tāpēc arī savā virtuvē viņa ir īsts meistars- cik daudz stundu tur pavadīts, gatavojoties viesībām vai vienkārši palutinot savus mīļos… Lauvām ir svarīgi, lai pagatavotais izskatās skaisti, viņas nežēlo līdzekļus atbilstošiem ēdiena dekorējumiem.

Strēlnieks

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir visazartiskākie ēdienu gatavošanas ziņā. Viņi labprāt eksperimentē ar jaunām garšām un ēdieniem. Neviena cita Zodiaka zīme neuzņemas ikdienišķās viesībās pasniegt tik ekstravagantus ēdienus, kā Strēlnieks. Viņiem ļoti patīk šis gatavošanas process, kad tu varu ļaut vaļu savai iztēlei un tādējādi uzburt kaut ko patiesi neaizmirstamu. Tieši Strēlnieki ir virtuves pionieri, viņi nebaidās no tā, ko vēl nepazīst. Un šī interese par ēdinu, ļauj viņiem būt par šīs jomas lietpratējiem. Strēlniekam vienmēr būs aizķērusies kāda laba recepte vai ideja, kā arī, viņš vienmēr spēs novērtēt labi pagatavotu ēdienu ārpus mājas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru