3 zodiaka zīmju sievietes, kuras gultā ir īpaši jutekliskas

Vai arī tu esi šo trīs zodiaka zīmju vidū? 

VĒZIS

Viņas ķermenis nebūs apmierināts, ja tāds nebūs viņas prāts. Sieviete-Vēzis vēlas justies droši, attiecībās būs jākāpj augšup pa kāpnēm un jāatver neskaitāmas durvis, lai labāk iepazītu šo sievieti, līdz viņa patiesi būs pārliecināta par tavu nodomu patiesumu. Viņa nekad nesekos brutālam, stingram, uzbāzīgam vai skarbam vīrietim. Tikai tad, ja sniegsi šai sievietei maigumu, mīlestību un gādību, viņa jutīsies skaista un mīlēta, kā arī dāvās tev savu mīlestību. jebkura veida brutalitāte un neveiklas darbības Vēzi atbaidīs.

Viņa ir klasiska, kārtīga un netiecas pēc ekscentriskām nodarbēm intimitātes baudīšanas brīžos. Viņu galvenokārt stimulē prāts, iztēle un mīlestības sajūta. Viņa savai otrajai pusītei atbild mierīgi, maigi un mīloši, nepadarot sarežģītas lietas un to apstākļus. Šī sieviete ir klusa un viņai patīk ģimenes siltums.

SVARI

Svaru zīmē dzimusī sieviete ir ēteriska būtne, ja tu esi izredzētais, viņa tev pakļausies, bet, lai viņu iegūtu nāksies pielāgoties viņas ritmam. Viņai nepatīk vardarbība, spējas un straujas kustības, nospiedumi uz ķermeņa. Sievietei-Svariem ir svarīgi justies mīlētai un saprastai. Nereti viņa neatklās, kas viņu patiesi apmierina, jo viņa vēlas, lai partneris pats to saprot un uzzina, bez uzvedināšanas uz pareizā ceļa.

Ja tu spēsi atšķetināt viņas vēlmes, Svaru zīmē dzimusī sieviete būs patiesi aplaimota, tomēr, ja tas neizdosies, viņa būs sarūgtināta, tomēr neko šajā sakarībā neteiks. Tas nozīmē, ka tu viņu neesi spējis saprast. Ja nebūsi viņu apmierinājis, viņa tev neko neteiks, baidoties, ka varētu tevi aizvainot.

VĒRSIS

Mīlēšamās ir aizraujošākā lieta, kas saistīta ar šo sievieti. Ja vēlies iekarot Vērša zīmē dzimušo sievieti, radi pareizo vidi un gaisotni – vāra gaisma, romantiska, maiga mūzika un ideālajā gadījumā tai vajadzētu būt lielai, ērtai gultai ar satīna palagiem.

Gultā viņa ir kā izvirst gatavs vulkāns, šī sieviete vēlas ar tevi kopā apceļot visas fantāzijas. Viņa ir gatava tev sekot itin visur un parūpēties par tevi, bet sieviete-Vērsis to darīs tikai tad, ja uzskatīs tevi par īsto. Ja viņa jutīs, ka esi tikai pārejas posms viņas dzīvē, tu redzēsi, cik nesavaldīga un sarežģīta šīs sieviete spēj būt. Viņa vienmēr atrodas ideālā un pareizā partnera meklējumos.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru