3 Zodiaka zīmes, ar kurām attiecības ir īstas elles mokas

LAUVA

Lauvas pēc dabas ir lieli egoisti, tāpēc arī grūti mīlami cilvēki. Par elli attiecības tiek pārvērstas tad, kad Lauva netiek pie pelnītās uzmanības. Tad gan var sākties visādi skandāli. Šīs zīmes pārstāvjiem uzmanība ir nepieciešama kā skābeklis – bez tās nav iespējams dzīvot!

Sliktākais ir tas, ka, ja Lauva netiks pie kārotā, viņš sāks skatīties apkārt un meklēt citus partnerus. Tāpēc, ja esi ilgstošās attiecībās ar Lauvu – vari sev droši uzsist uz pleca par pacietību un būtībā labi padarītu darbu!

Lauvas izturēt vislabāk spētu Ūdensvīrs, kurš pēc dabas ir mierīgs, tikai varētu gadīties, ka Lauvai ar viņu nepietiktu!

DVĪŅI

Dvīņi jau tā nav nekādi zelta gabaliņi, kur nu vēl lieliski attiecību partneri. Šīs zīmes pārstāvjiem attiecības tikai retos gadījumos ir pirmajā vietā vai vismaz prioritāšu augšgalā. Viņi pārsvarā dod priekšroku brīvībai un anarhijai, kas attiecībās īsti nestrādā.

Attiecības par elli izvēršas tad, kad Dvīņiem vienkārši paliek garlaicīgi… tāda nu ir tā Dvīņu daba – un tur ir grūti kaut ko mainīt!

Vislabāk viņus izturētu Strēlnieki, kuri domā līdzīgi viņiem, bet, ņemot vērā abu nenopietno nostāju uz attiecībām, tad tās ātri vien pārvērstos par draudzību, kuru vieno kaisle.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru