3 Zodiaka zīmes, kas iemīlas no pirmā acu skatiena

VĒZIS

Tiklīdz Vēzis ierauga kādu potenciālo mīļoto, viņa smadzenes ieslēdz “turbo” režīmu. Pēkšņi Vēzis jau iztēlojas, ka viņam pieder omulīga ģimenes māja, ko ieskauj balts dēļu žogs un tur pat fonā viņa sieva/vīrs spēlējas ar bērniem. Ak, cik pasakaini! Attopies! Tu pat neesi šo cilvēku vēl uzrunājis!

Un kad viņu pārņem mirkļa vājība un šīs sapņainās domas, Vēzis kļūst emocionāls un pieķēries. Tagad vairs viņam neviens nespēj palīdzēt! Vēzis vienkārši nespēj pretoties ieraugot kāda cilvēka acīs mirdzumu un sejā – smaidu. Tipiski.

Lasi vēl: Zodiaka zīmju domas par mīlestību

LAUVA

Lauva ir dumpiniecisks un viņam piemīt dabas dota pašpārliecinātība, tas nozīmē, ka viņš nebaidās pirmo acu skatienu uzskatīt par brīnišķīgu attiecību sākumu. Tikai pašpārliecināti cilvēki spēj sajust saikni jau no pirmā acu skatiena. Un par to, ka Lauvai pašpārliecinātības netrūkst nešaubās neviens.

Gluži tāpat kā Lauvas draugs Auns, viņš ir kaislīgs cilvēks. Vienkārša saruna ar kādu var uzkurināt kaisli neeksistējošajās attiecībās. Kopā ar kaisli parādās arī vēlme dominēt. Viņa spēcīgais valdonīgums piesaista otru cilvēku, bet mīlestība to pilnībā aprij. Šim cilvēkam nav ne mazāko izredžu izķepuroties!

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru