3 Zodiaka zīmes, kurām ir visgrūtāk pierast pie ilgstošām attiecībām

Šeit ir atlasītas tās Zodiaka zīmes, kurām bieži ir grūtības veidot ilgstošas attiecības.

Katrs kādreiz ir mēģinājis veidot attiecības- vienam izdodas, otrs padodas, trešais par daudz atdodas…

ZIVIS

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem parasti ir grūti veidot attiecības, jo viņiem ir grūti atvērties un atklāties pret otru. Katrās attiecībās pienāk tā stadija, ka vai nu jāsper solis uz priekšu, vai arī šīs attiecības sāks izjukt. Zivis nevēlas uzņemties tik lielu atbildību, jo baidās, ka var neattaisnot uz sevi liktās cerības.Viņi zina savu dabu, tāpēc, lai nesāpinātu ne sevi, ne citus, labāk nopietnas saistības neuzņemas. Iemesli, kāpēc attiecības Zivīm bieži izjūk, ir dažādi, piemēram, nespēja uzticēties, nevēlēšanās nonākt nepatīkamās situācijās, kas rodas tad, kad jāpastāv par savu gribu un vēlmēm. Zivis ir ļoti neatkarīgas. Nevienai citai zīmei nav tāda iedzimta izpratne par iekšējo brīvību, kā Zivīm, tāpēc viņas nesamierinās ar ierobežojumiem un vienmēr tiecas pēc tā, ko vēlas.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām nepieciešama vislielākā uzmanība no sava mīļotā

ŪDENSVĪRS

Šai Zodiaka zīmei ir tik liela interese par apkārtējo pasauli, ka reizēm ir grūti sakārtot prioritātes tādā secībā, kas nesāpina otru. Parasti Ūdensvīriem ir grūti veidot attiecības, jo, ja pat sākumā viss šķiet labi, tad laikam ejot, kādai no iesaistītajām pusēm zūd interese. Neskatoties uz to, ka Ūdensvīri visbiežāk vēlētos attiecības, viņi ir pārāk kūtri, lai spertu pirmo soli. Pat, ja kūtrums vai lepnums nav šķērslis, tad visu vienkāršo, izdosies sarežģīt, filozofēšana. Tik daudz varbūtību, tik daudz iespēju… Kā, lai zina, ka viss būs labi? Ūdensvīram ir vairāk jātic sev un tam, ko viņš vēlas. Vairāk darbu, mazāk domu un viss būs līdzsvarā.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām parasti ir visīstākie un patiesākie draugi

STRĒLNIEKS

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju attiecībām parasti nav ilgs mūžs, jo viss, kas ir, nekad vairs tāds nebūs. Strēlnieks bauda mirkļa burvību, viņš koncentrējas uz mērķi, taču reizēm mērķis var būt pats ceļojums. Strēlniekam ir ceļotāja daba, tāda, kas nedzen saknes vienā vietā, jo mīl raudzīties dzīvē no koku galotnēm. Jūsu attiecības ir kā krāšņs, emocijām pilns piedzīvojums, un visbiežāk, šis piedzīvojums sevi ātri izdzīvo. Kāpēc? Jo visbiežāk, no jums ir atkarīga tieši šī interesantuma sajūta attiecības. Ja vēlaties ilgstošas attiecības, jums ir nepieciešams atbilstošs partneris- ar līdzīgu skatījumu uz dzīvi, lai tas kļūst par katram savu ceļojumu, ar kopēju galamērķi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru