3 Zodiaka zīmes, kurām, diemžēl, ir visbezrūpīgākā attieksme pret savu veselību

Lauva

….Lauvas kaut ko sāk darīt savas veselības labā tikai tad, kad jau jūt sekas, vai, ja sākas kādas problēmas, saslimšanas. Tad viņas metas virsū slimībai ar visām četrām un to noteikti uzveic. Parasti Lauvas slimo reti, taču, jo cienījamākos gados ir Lauvas, jo vairāk par sevi liek manīt veselības sarežģījumi, kurus būtu bijis iespējams novērst jau laikus, ja vien vairāk pievērstu tiem uzmanību.

Dvīņi

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem patīk fiziskās aktivitātes pie dabas, taču ar to ir par maz, lai nodrošinātu sev labu veselību. Dvīņi mīl dzīvi visā tās krāšņumā, skaļumā, ballītēs un piedzīvojumos, taču viņi nemīl darīt kaut ko, kam nav redzama, tūlītēja rezultāta. Tāpat viņiem nepatīk just ierobežojumus- ja gribu iedzert, tad iedzeru, ja gribu 4 dienas aukstumā un lietū braukt laivu braucienā, tad braucu. Dvīņiem nav šķēršļu, viņi darīs visu, lai izvairītos no tā, kas viņiem nepatīk. Ja nepatīk kaut kas savā ikdienā, tad to var aizstāt ar kaut ko, kas palīdz aizmirsties. Tieši tāpēc Dvīņi nereti iemanto sliktus ieradumus, kas ilgtermiņā ļoti bojā veselību. Protams, ne jau visi Dvīņi bāžami vienā maisā, taču viens nu ir skaidrs- reti kuram sava veselība ir prioritāte tādā mēra, lai par to rūpētos arī tad, kad viss ir šķietami kārtībā.

Strēlnieks

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem veselības jautājumi nav aktuāli, līdz tajos rodas problēmas. Reti kurš Strēlnieks jau laikus rūpējas par savu veselību, vienīgi izņēmumi var būt tad, ja tas ir uzstādīts, kā mērķis. Strēlniekam patīk sasniegt savus mērķus, lai gan ne vienmēr tas izdodas. Viņam patīk ēst veselīgi, taču arī ne vienmēr tas izdodas. Strēlnieks piedalās tur, kur ir jautri un interesanti. Ja viņam būs feina hokeja komanda, tad viņš noteikti uzspēlēs to kopā ar saviem draugiem- komandas biedriem. Nereti Strēlnieks ir tik aizņemts ar pasaules iekarošanu un fantāzijām par to, kā būtu, ja būtu, ka aizmirst domāt par to, ko viņš dara tieši tagad. Viņiem ir raksturīgi dzīvot fantāzijās, nevis realitātē, līdz ar to slimības un citi veselības sarežģījumi var pārsteigt viņus nesagatavotus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru