3 Zodiaka zīmes, kurām ir vienalga par apkārtējo viedokli

Vai arī tu esi šo zodiaka zīmju vidū?

DVĪŅI

Jums viss ir pie vienas vietas. Jums pat nav pamata par kaut ko satraukties. Jūs jau sen pakāsāt iemeslu par kaut ko satraukties. Kāds varētu jūsu emocijas spārdīt vai sist ar nūju, bet jums tik un tā būtu pie vienas vietas. Kāds varētu sašķaidīt plātni pār jūsu jūtām, bet viss, ko jūs darītu – palūgtu, vai viņš nevar to izdarīt vēlreiz, jo kaut kā neko nejutāt. Jūsu lielākais trumpis ir tas, ka jums ir divas personības. Līdzko viena no tām jūtas slikti vai aizvainoti, jūs pieslēdzat klāt savu otru personību un varat kā svaigs gurķītis doties tālāk. Jums pie kājas viss apkārt notiekošais.

ŪDENSVĪRS

Jūs šorīt no rīta pamodāties jau ar domu, ka jums viss ir pie vienas vietas, taču tas, iespējams, tādēļ, ka aizgājāt gulēt un jums jau tad viss bija pie vienas vietas. Iespējams, ka pirms pāris dienām jūs kaut kas satrauca vai pat rūpēja, bet pašlaik jums ir tik ļoti vienalga, ka jūs nemaz negribat piepūlēties, lai atcerētos, kas tas īsti bija. Jums, iespējams, mazlietiņ rūp tas, ka cilvēki jums pārmet par bezrūpību, taču jums ir ļoti pie vienas vietas, lai kaut ko darītu lietas labā. Nepārprotiet mūsu sacīto – nav tā, ka jums pilnīgi nekas nerūp, taču tas, kas jums tiešām rūp, atrodas ieslēgts slepenā un dziļi noslēptā kastītē.

STRĒLNIEKS

Tā kā jūsu zodiaka zīmes nosaukums ir Strēlnieks, arī jūs paši varat izšaut bultu caur kāda cilvēka sirdi. Jūsu aizvainojumi ir briesmīgi, rupji, kārtīgi aprēķināti un paredzēti tam, lai iznīcinātu. Kas viņi vispār tādi ir, lai iedomātos, ka var ēst no jūsu šķīvja JŪSU frī kartupeļus?! Taču tagad, kad viņi ir devušies uz restorāna tualeti paraudāt, jūs varat nobaudīt viņu kartupeļu salātus, vai ne?

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru