3 zodiaka zīmes, kurām ir vislielākās izredzes palikt vienām

AUNS

Šī Uguns stihijas zīme pilnīgi izdveš kaisli, taču jums būtu jābūt ļoti uzmanīgiem. Auns zina, ko tas vēlas, tādēļ vienmēr tiecas pēc tā. Šī rakstura īpašība ir no malas apbrīnojama, taču ne vienmēr iedarbīga.

Auni ir ļoti spēcīga zodiaka zīme, kuriem ir nepieciešams vēl spēcīgāks partneris. Viņi ir ļoti tendēti pašattīstīties un veicināt savu izaugsmi. Ir grūti atrast kādu, kas spētu apmierināt Auna iegribas. Viņi pavisam vienkārši var atbaidīt daudz maigākas zodiaka zīmes.

MEŽĀZIS

Mežāži zina, kā kļūt par cieto riekstu brīdī, kad tas visvairāk nepieciešams. Viņi smagi strādā, turklāt viņiem ir ārkārtīgi augsti standarti. Nav nekā slikta tajā, ka cilvēkam ir augsti standarti, taču citiem šāds cilvēks var šķist pārlieku ideāls – un tas mēdz aizbaidīt cilvēkus. Mežāža čaula ir grūti salaužama, taču brīdī, kad jums tas izdodas – viņi kļūst jūsējie uz mūžu.

Mežāži var būt ārkārtīgi izvēlīgi, taču viņi ir tik pat ļoti uzticami saviem partneriem. Viņus ir grūti iepazīt tuvāk, jo viņi ir ļoti orientēti uz darbu. Viņiem laiks ir nauda – tiešā vārda nozīmē! Tieši tādēļ jums ir jābūt tā vērtiem. Mežāži ir ļoti dominanti – tā ir laba īpašība darba vidē, taču attiecībās ne vienmēr var būt noderīgi. Mēs nevaram viņus vainot, jo viņu darba grafiks ir ārkārtīgi aizņemts. Viņi tiecas redzēt tikai to, kas ietilpst viņu darba kārtībā.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru