3 Zodiaka zīmes, kurām nepadodas flirtēšana

VĒRSIS

Šie cilvēki pēc dabas ir ļoti patīkami, tomēr savā ziņā noslēgti. Vērši parasti neizvēlas ar pretējo dzimumu apzināti flirtēt, pretējā gadījumā, šis mēģinājums, viņuprāt, var izskatīties visai nožēlojami. Viņi priekšroku dod citām potenciālā partnera savaldzināšanas metodēm, flirts ir viena no pēdējām.

Kad Vērsis ir attiecībās, un jūtas droši, tad ir gatavs ar mīļoto cilvēku nedaudz paflirtēt un paākstīties, taču citādi – Vēršiem reti kad padodas flirtēšana. Taču, ja redzat Vērsi flirtējam, tad, visticamāk, ka viņš to dara neapzināti.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kuru izturēšanos var pārprast kā flirtu

MEŽĀZIS

Viņi ir biznesa cilvēki, nevis romantiķi. Mežāži nav tie, kuri vienmēr atradīs īstos un vistrāpīgākos vārdus, lai raisītu pretējā dzimuma interesi par sevi. Patiesību sakot, Mežāži pēc dabas ir ļoti vienkārši un nemīl sarežģīt situāciju. Ja viņam kāds patīk, tad patīk, nereti viņam ir grūti spert pirmo soli, tāpēc to gaida no otra cilvēka. Ja nu Mežāzis tomēr izlemj flirtēt, tad tas var būt pārspīlēti un mazliet neveikli. Ir cilvēki, kuri uzskata, ka Mežāži to vien dara kā flirtē, taču arī viņiem tas notiek neapzināti.

Lasi vēl: Zodiaka zīmju tipiskākās flirta frāzes- uzzini, kādas ir tavējās!

JAUNAVA

Šī zodiaka zīme zina, ko vēlas, tomēr flirts nav tas veids, kā viņš izvēlas tikt pie kārotā. Viņam visam ir sava pieeja – visticamāk, ka vairākas reizes galvā izspēlēta un noslīpēta.

Viņš pret daudziem cenšas būt draudzīgs, diemžēl, Jaunava neapzinās, ka viņa izturēšanās var maldināt, un parasti viņam nav ļaunu nolūku – pie visa vainīga prātīgā un kautrīgā daba, kas neļauj brīvi izpaust, kas uz sirds!

Jaunavas zvaigznājā dzimušajiem vienkārši ir pārāk augsti standarti, lai viņi nopietni flirtētu ar kādu nejauši satiktu cilvēku. Ja flirtē, tad, visticamāk, tāpēc, ka tas vienkārši ir interesanti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru