3 Zodiaka zīmes, kurām no 3. līdz 11. decembrim ļoti veiksies mīlestībā

Noskaidro, kurām 3 zodiaka zīmēm šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā! Varbūt tieši tava zīme ir šajā sarakstā?

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

VĒRSIS

Šonedēļ tev ir visas iespējas iepazīties ar dažādiem cilvēkiem. Ja nu tu meklē romantiku, tad augstas izredzes tev to šonedēļ būs atrast. Nepievērs uzmanību nedienām, bet gan dzīvo ar cerību, ka viss uzlabosies!

Neuztraucies, ko citi par tevi varētu padomāt, patiesību sakot, šonedēļ uz cilvēkiem spēsi atstāt teju nevainojamu pirmo iespaidu, tāpēc centies par to nedomāt, bet gan ļaujies mirklim!

VĒZIS

Šonedēļ Vēžiem veiksies! Būsi iedvesmots, lai kaut kādā veidā iepriecinātu savu mīļoto cilvēku. Brokastis gultā kādā no brīvākajiem rītiem tavu mīļoto cilvēku patiesi spēs uzmundrināt!

Jums ar mīļoto šajā nedēļas nogalē ieteicams nesēdēt mājās, bet gan kaut kur kopīgi doties.

Brīvie Vēži ar mīlas meklējumiem var nesteigties – ir citas lietas, kuras pašlaik būtu jāizdara, tāpēc mēģini koncentrēties uz to. Tomēr iespējams, ka kāds šonedēļ izrādīs izteiktu interesi par tevi – tikai nomierinies, iespējams, ka šis cilvēks nav tāds, par kādu tu viņu uzskati!

ZIVIS

Brīvajām Zivtiņām īpaši labvēlīgs laiks romantikai. Ja esi brīvs, tad droši vari izmēģināt dažādus veidus, kā iepazīties ar pretējā dzimuma pārstāvjiem – vakars neierastā vidē vai pat iepazīšanās internetā.

Attiecībās esošie var neiespringt – zvaigznes lielus konfliktus nesola, mēģiniet viens otram veltīt maksimāli daudz laika. Mēģini izprast sava partnera mīnusus un saskatīt tajā labo!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru