Mīlestības horoskops no 3. līdz 11. decembrim – lielisks ķēriens!

 

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

Auns

Ja jūties nomākts vai esi sliktā formā un tev šķiet, ka neviens tev nepievērš uzmanību, sāc darīt kaut ko lietas labā jau tagad. Iztēlojies sevi nākotnē un to, kāds vēlies izskatīties, tādā veidā spēsi vislabāk koncentrēties uz sekmīgu rezultātu sasniegšanu.

Vērsis

Enerģija, kuru izstaro planētas iedrošinās tevi un tavu mīļoto cilvēku doties ārpus mājas un socializēties. Ja esi ievērojis, ka tavas attiecības stagnē, tad atdzīvini tās iepazīstoties ar cilvēkiem un ielaižot savā dzīvē jaunas vēsmas. Tagad ir īstais brīdis, lai paspīdētu dažādos pasākumos.

Dvīņi

Planētu izvietojums iedrošinās tevi atrisināt problēmas attiecību jomā. Šī enerģija ļaus tev turpināt attiecības un ievirzīt tās jaunā dimensijā – tev šķitīs, ka tas ir jauns piedzīvojums. Tavā dzīvē nepieciešams līdzsvars, varbūt šajā ziņā palīdzēs jaunas dejas apgūšana kopā ar partneri?

Vēzis

Planetārais stāvoklis tevī atraisīs tikai un vienīgi labākās īpašības. Ja tu tiecies, vai esi ieinteresēts tikties ar kādu konkrētu cilvēku, tad šoreiz saģērbies īpaši gaumīgi. Apģērba izvēles pūliņi atmaksāsies ar uzviju. Tu esi lielisks ķēriens, kā gan tu vari izgāzties?

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru