3 Zodiaka zīmes, kurām oktobrī jābūt īpaši piesardzīgām

Zivis

Oktobrī var gadīties, ka saskaries ar vairākām problēmām, viena no tām būs nauda. Vēlēsies, lai attiecībās viss notiek pa tavam prātam, tā vietā, lai pretotos un noliegtu kaut ko, labāk mēģini ar savu partneri sirsnīgi izrunāties. Neņemiet vērā tās lietas, kas jūsos ir atšķirīgas, bet gan koncentrējieties uz labajām partnera īpašībām.

Sekss būs lielisks, taču tev būs jāiemācās atslābt, un domas par darbiem atstāt aiz guļamistabas durvīm. Ja ar partneri esi domājis par ievākšanos, tad apdomājies vēlreiz – tas var izraisīt daudzus konfliktus un nesaskaņas.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām rudenī jābūt īpaši uzmanīgām mīlestībā

Vērsis

Šomēnes būsi lielisks padomdevējs, kas spējīgs palīdzēt visiem, tikai ne pats sev.

Oktobrī koncentrējies uz savu veselību, ja esi pamanījis, ka kaut kas ar tavu organismu pēdējā laikā nav kārtībā, tad steidzies apmeklēt ārstu, pirms kaite nav ielaista.

Ja tavs darbs ir neaktīvs un sēdošs, tad ieteicamas ir sportiskās aktivitātes un diēta. Būs nepieciešama fiziska un garīga atpūta, izlādēt negatīvo enerģiju palīdzēs jauna un aktīva hobija uzsākšana.

Attiecībās meklē balansu! Var gadīties, ka partera teikto uztversi pārāk personīgi, koncentrējoties tikai uz savām vajadzībām, taču jūs esat viens vesels, neesi egoistisks!  Visai iespējams, ka būsi viegli aizskaram, un, tā vietā, lai skaitītu līdz desmit un nomierinātos, uzreiz aizsvilsies.

Lasi arī: Mīlestības horoskops oktobrim; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

 

Skorpions

 Impulsīva rīcība var bojāt tavu reputāciju, tāpēc šomēnes mēģini izgulēties un domāt pēc iespējas pozitīvāk! Ja esi nolēmis atbrīvoties no kāda kaitīga ieraduma, tad oktobrī tas būs teju neiespējami. Skorpioni, kas nesen atmetuši smēķēšanu, oktobrī to var atsākt. Būs grūti pretoties dažādiem kārdinājumiem un atteikties no neveselīgām lietām.
Attiecībās savas patiesās jūtas vēlēsies noklusēt, taču to, vai tas nāks par labu vai sliktu, tu uzzināsi tikai vēlāk.
Jo īpaši oktobrī tev būs nepieciešams laiks vientulībā , lai uzlādētu baterijas un atpūstos no cilvēkiem.
Ja saslimsti, tad uztver to kā zīmi, ka tev nepieciešama atpūta.  Neriskē ar savu veselību!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru