3 Zodiaka zīmes, kurām oktobris nesīs veiksmi mīlestībā

Lasi arī: Mīlestības horoskops rudenim; uzzini, kas tevi sagaida šajā gadalaikā!

SVARI

Oktobris šajā zvaigznājā dzimušajiem nesīs daudz prieka un laimes mīlas lietās. Ja esat attiecību sākumā, tad šis mēnesis ir piemērots, lai iepazīstinātu savu partneri ar vecākiem, taču, ja kopā esat ilgāku laiku, tad doma par kopdzīvi kļūs reāla un piepildāma. Citi vēlēsies iesturēt laulības ostā, tikmēr daži Svari plānos bērniņa ienākšanu ģimenē. Šeit nu gan jāatceras, ka, ja attiecības ir uz iziršanas robežas, tad ģimenes pieaugums tās neglābs. Esiet prātīgi!

Brīvajiem Svariem var parādīties vairākas iepazīšanās iespējas, taču šomēnes labāk būtu koncentrēties uz citām dzīves sfērām un nokārtot tās.

Lasi arī: Mīlestības horoskops oktobrim; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

STRĒLNIEKS

Šomēnes citus apbursi un savaldzināsi, pat īpaši nepūloties.

Attiecībās esošie Strēlnieki, izjutīs pastiprinātu vēlmi izjust fizisku tuvību ar savu partneri, nododoties dažādām mīlas rotaļām, izklaidēm un pat eksperimentiem. Dažādu fantāziju realizēšanai labs būs oktobra vidus.

Oktobrī Strēlniekiem lielu lomu dzīvē spēlēs bērni, tāpēc, ja ar partneri esat nolēmuši, ka vēlaties bērniņu, tad sākumā, protams, padomājiet par finansēm! Citādi šis ir lielisks laiks, lai ieņemtu bērniņu.

Tiem, kas ir brīvi, oktobris būs randiņu laiks. Ieteicams izmēģināt arī iepazīšanos internetā, tikai, protams, esiet prātīgi!

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām oktobrī jābūt īpaši piesardzīgām

MEŽĀZIS

Mežāži apsvērs domu par attīstību visās sfērās, arī mīlestībā. Vēlēsies augt kopā ar savu mīļoto cilvēku, apmainīties ar zināšanām un pieredzi. Oktobrī ieteicams vairāk laika pavadīt divatā, tādā veidā stiprinot attiecības.

Oktobrī mēģiniet atrast viens otram pietiekami daudz laika, tai pat laikā neaizmirstot par darbiem. Dažiem Mežāžiem ļoti piemērots laiks, lai uzsāktu kāzu plānošanu, kurām ne obligāti ir jānotiek pat šogad, turklāt tām nemaz nav jābūt dārgām un grandiozām.

Brīvie Mežāži nedaudz vēlēsies izjust uzmanību no pretējā dzimuma, taču pašu attiecību uzsākšanu ieteicams nesasteigt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru