3 Zodiaka zīmes, kurām šī nebūs veiksmīga nedēļa – viedokļu sadursme!

Uzzini, kuras ir tās 3 Zodiaka zīmes, kuras šonedēļ var sagaidīt neparastus notikumus!

Bieži vien tiek pieļautas gandrīz vai nelabojamas kļūdas, kuras ir radušās nepārdomātas rīcības rezultātā. Horoskopi ne vienmēr pasaka kaut ko konkrētu, bet iedvesmo mūs un liek uz notiekošo raudzīties no cita skatu punkta.

Noskaidro, kurām Zodiaka zīmēm šajā nedēļā būtu jābūt visuzmanīgākajām, pieņemot lēmumus un saskaroties ar citiem cilvēkiem!

ZIVIS

Iespējama viedokļu sadursme attiecībās esošajiem. Pastāv varbūtība, ka jūsu viedokļi kādā konkrētā tik ļoti krasi atšķirsies, ka kādu laiku nolemsiet pavadīt atsevišķi, vai vismaz noteiktu laiku attiecības nespēs iegriezties ierastajās sliedēs.

Ja esi brīvs, tad šajā laika tev vajadzētu koncentrēties uz saviem mērķiem, nevis aizrauties ar citām muļķībām, kas nenes nekādu labumu! Izvērtē savas prioritātes!

STRĒLNIEKS

Saskarsies ar problēmām attiecībām. Ja ar partneri jau kādu laiku strīdaties un nespējat rast kompromisus, tad drīz vien izlemsiet par šo problēmu runāt pavisam nopietni. Šis ir laiks, kad daži Strēlnieki šķirsies, bet dažiem mīlestība būs pārāk stipra, lai viņus šķirtu uz mūžu.

Brīvie Strēlnieki var atsākt kontaktu ar kādu no bijušajiem partneriem. Vai tas nāktu par labu – lēmējs esi tu pats!

Vajadzētu izvairīties no melošanas vai jebkādas sagrozītas patiesības nodošanas tālāk.

DVĪŅI

Pēdēja laika situāciju attiecībās nevarētu nosaukt par mierīgu un harmonisku, tomēr būtu pārspīlēti to saukt par haotisku un negatīvu. Lai vai kā, šis jums abiem ir bijis grūts laiks. Tev jāiemācās atzīt savas kļūdas, un mēģināt rast kopīgu valodu ar mīļoto cilvēku. Lai vai kā, šis nav labs laiks, kad atklāt kādu pagātnes grēku!

Ja esi brīvs, tad šīs nedēļas centieni atrast jaunu mīlestību būs visai neveiksmīgi, tāpēc enerģiju ziedo citām  – daudz lietderīgākām, aktivitātēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru