3 Zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa būs īpaši romantiska un kaislīga (8.-14.oktobris)

Uzzini, kurām zodiaka zīmēm, šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

VĒRSIS

Šī Vēršiem būs salda un romantiska nedēļa, turklāt mīļu vārdu teikšana padosies pavisam viegli, un nebūs uzspīlēta. Tas pats būs ar darbībām pret mīļoto cilvēku. Vēlēsies pēc iespējas vairāk viņu iepriecināt un viņam likt justies labi.

Lai vai kā, tev noteikti vajadzētu ieklausīties savā sirdsbalsī. Iespējams, ka problēmu risināšanai tā spēs palīdzēt vislabāk.

Ja esi brīvs, tad šīs nedēļas nogale var būt cerīgāka, nekā citas, un var parādīties jaunas iespējas iepazīties ar interesantiem cilvēkiem.

Lasi vēl: Horoskops nedēļai no 8. līdz 14. oktobrim

SVARI

Sāksi domāt par attiecībām – kā tās uzlabot, un kāda varētu būt to nākotne, domāsi arī par to, ko tu tajā vēlies redzēt. Ja esat domājuši par saiknes stiprināšanu, tad šī ir piemērota nedēļa, lai apspriestu lietas, kas varētu situāciju uzlabot. Šis ir labs laiks diskutēšanai un jebkādu problēmu izrunāšanai.

Ja esi brīvs, tad sirdi vēlēsies izkratīt ne tikai tuvākajiem draugiem, bet var sanāk, ka to izdari teju vai svešiniekam! Ja nesen esi izšķīries, tad mēģini atcerēties visu labo, un nedusmoties!

Lasi arī: Šonedēļ jābūt uzmanīgiem – 3 Zodiaka zīmes, kas var gaidīt satraucošus notikumus

ZIVIS

Ja tev kāds ir iepaticies, tad šonedēļ centies būt tur, kur ir viņš. Radīsies iespēja aprunāties – normāli, bez jebkādas minstināšanās. Iespējams, ka jūtas ir abpusējas un pavisam drīz sāks plaukt mīlestība.

Ja esi attiecībās, tad šo nedēļu ieteicams pavadīt jautrā kompānijā. Arī došanās uz sabiedriskiem pasākumiem būs visnotaļ interesanta un saliedējoša.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru