Šonedēļ jābūt uzmanīgiem – 3 Zodiaka zīmes, kas var gaidīt satraucošus notikumus

Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm šonedēļ ir jābūt īpaši piesardzīgām, veicot dažādas izvēles mīlestībā! 

Ne viss vienmēr iet tik raiti, cik gribētos, nereti dzīve mēdz izspēlēt visdažādākos jokus, atstājot mūs izmisumā, taču dažreiz no šādām lietām var izvairīties! Uzzini, kā planētu izvietojums var ietekmēt tieši tevi, un ko darīt, lai mazinātu grūtības, kuras tevi varētu sagaidīt!

Kā zvaigznes ir nostājušās – par labu vai sliktu tev? Uzzini to, izlasot šo horoskopu!

Lasi vēl: Horoskops nedēļai no 8. līdz 14. oktobrim

VĒRSIS

Attiecībās iespējamas problēmas. Ja situācija jau pirms tam nav bijusi tā labākā, tad tagad neklāsies vieglāk, patiesību sakot, iespējami ļoti neparasti strīdi un greizsirdības scēnas. Mēģiniet izvairīties no situācijām, kurās jūsu otrā pusīte varētu palikt greizsirdīga!

Neskatoties uz to, ka visas šīs lietas solās atrisināties pašas no sevis, jums šis būs pārbaudījumu laiks gan attiecībās, gan arī ārpus tām. Mēģiniet plānot savu laiku, kā arī sekot līdzi saviem ienākumiem un izdevumiem!

DVĪŅI

Tu nekādā gadījumā nedrīksti zaudēt pašpārliecinātību par sevi, jo tas manāmi ietekmēs tavas attiecības. Tomēr jāsaka, ka tas nenotiks tāpat vien. Iespējams, ka ievērosi partnera izteikto uzmanību pret citiem tava dzimuma pārstāvjiem… Mēģiniet šīs lietas izrunāt laicīgi! Un neuzpūt no mušas ziloni!

Šonedēļ vairāk laika velti sev un savai attīstībai! Ja ar kādu konkrētu cilvēku nevelies tikties, tad tev tas it nemaz nav jādara! Esi mazliet egoistisks, kad runa ir pat tev svešiem cilvēkiem!

Lasi vēl: Horoskops oktobra mēnesim – kam veiksies, bet kam – jāpiesargās?

JAUNAVA

Sadzīviskas nedienas centies ignorēt, vai vismaz nepievērst tām izteiktu uzmanību. Arī šo sīkumu analizēšana un mēģināšana atrisināt nenesīs nekādus augļus. Lai arī cik grūti tas nebūtu, mēģini uz dažām lietām pievērt acis, un neiedziļināties tajā visā. Visu risini vieglākajā un īsākajā ceļa – būsi pārsteigts, cik maz enerģijas tev nepieciešams, lai atrisinātu kaut ko tādu!

Darba vidē neesi tik piekasīgs! Mēģini uz dažādām situācijām skatīties no dažādiem aspektiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru