Iespējamas grūtības attiecībās. Mīlestības horoskops no 8. līdz 14. oktobrim

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

 

Auns

Attiecības kļūs daudzsološākas, ja apzināti tās uz kādu brīdi liksi mierā. Tu droši vien jūties izolēts no sabiedrības, bet cenšoties piespiest tuviniekus atrasties sev tuvāk, pie nekā laba nenovedīs. Ļauj paiet kādam laikam, līdz viss ritēs ierastajās sliedēs.

Vērsis

Ja esošajās attiecībās sagaidi grūtības, tad šonedēļ klāsies daudz grūtāk kā ierasts. Būtu labāk, ja jūs pavadītu laiku atsevišķi, iesaistoties aktivitātēs, kas katram no jums patīk. Vēlāk daudzas nesakārtotās lietas pašas no sevis atrisināsies.

Lasi vēl: Horoskops nedēļai no 8. līdz 14. oktobrim

Dvīņi

Tu ievērosi, ka jūti pašpārliecinātības zudumu attiecībās, tas ir ļoti neierasti. Tu vairāk apzināsies savas kļūdas, ja ļausi sev tās piedzīvot. Patiesību sakot, tas var būt pirmais solis, lai saprastos ar partneri. Nebaidies no tā, kas šonedēļ tev stāsies pretī, mācies no notiekošā.

Vēzis

Šonedēļ par tavu labvēlību gādās svētie spēki, tie tev dāvās mīlestību, kuru tu slepenībā jau sen esi lūdzis. Šis cilvēks netiks tev pasniegts izskatoties pēc Holivudas zvaigznes, viņš izskatīsies visai parasts. Tev būs nepieciešama intuīcija un nosodošā prāta apspiešana, lai ievērotu nākamo mīlestību.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru