3 Zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa būs īpaši veiksmīga (18.-24.jūnijs)

Uzzini, kurām zodiaka zīmēm, šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

Un kā ir ar tevi, vai arī tevi šonedēļ pavadīs veiksme mīlas lietās? Uzzini, izlasot šo horoskopu!

DVĪŅI

Brīvajiem Dvīņiem liela iespēja satikt savu potenciālo partneri sporta zālē, tāpēc sāc piedomāt par savu uzturu un fizisko sagatavotību! Mainot ārējo tēlo, mainīsies arī tavs pielūdzēju loks, tāpēc nebaidies no nelielām pārmaiņām!

Dvīņi, kas jau ilgus gadus ir attiecībās, var sākt domāt par ģimenes pieaugumu – tikai nāksies apdomāties, vai bērniņa ienākšana ģimenē ir kas tāds, ko varat atļauties!

SKORPIONS

Aizņemtajiem Skorpioniem šonedēļ attiecības kļūs aizraujošas – ar partneri radīsiet jaunu veidu, kā piešķirt tām dzirkstelīti.
Brīvie Skorpioni droši var nodoties partnera meklējumiem, jo šonedēļ zvaigznes tam sola īpaši labvēlīgu laiku. Tā vietā, lai uzturētos kompānijā ar draugiem, pamēģini doties kaut kur viens, piemēram, uz kādiem kursiem, kur vari iepazīt daudz jaunu cilvēku.

Nav izslēgts, ka būs nelielas nesaskaņas tuvinieku vidū, bet tās drīz vien pāries!

STRĒLNIEKS

Ja spēsi tikt galā ar darbiem, tad atradīsi laiku arī mīļotajam cilvēkam. Šonedēļ viss ies kā no rokas – padosies dažādi darbi. Nav noslēpums, ka slikta darba atmosfēra var nelabvēlīgi ietekmēt arī tavu privāto dzīvi. Ieteicams negatīvo enerģiju izlādēt nododoties sportiskām aktivitātēm!
Pavadi laiku pie jūras ar savu mīļoto!
Brīvajiem nāksies izdarīt izvēli mīlas jomā – dari to ar apdomu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru