3 Zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa būs visveiksmīgākā (19.09. – 25.09.)

Mežāzis

Spēsi rast balansu starp loģisko domāšanu un sajūtām, kā arī darba sfērā spēsi produktīvi nodoties tām lietām, kuras tev jādara. Galvenais šīs nedēļas mērķis būs saplānot savu laiku un virzīties pēc kaut kāda plāna. Palīdzēt var savu mērķu pierakstīšana un turēšana redzamā vietā – tas kalpos tev par atgādinājumu.

Darba vidē domā tikai par darbu, bet mājās relaksējies un velti laiku saviem mīļajiem! Nedēļas nogali nepavadi vientulībā, bet gan satiecies ar kādu sev tuvu cilvēku.

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai (19. – 25. septembris)

Ūdensvīrs

Kaut arī jutīsi, ka ar visu nespēj tikt galā, taču tev noveiksies! Protams, tu nevari dzīvot ar apziņu, ka viss nokārtosies pats no sevis, taču šonedēļ tev uzspīdēs negaidīta veiksme. Lai vai kā, ieteicams nepaļauties uz citiem un neko no viņiem negaidīt, bet gan būt patstāvīgam un neatkarīgam.

Ieteicams vairāk komunicēt un iziet sabiedrībā! Tas var nest jaunas un izdevīgas iepazīšanās!

Labvēlīga nedēļa, lai iesaistītos kādā brīvprātīgajā darbā – atalgojumu nesaņemsi, taču sajūtas būs neaprakstāmas.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (19.09. – 25.09)

Dvīņi

Ja kaut ko vēlēsies, to arī dabūsi, tikai jāatceras būt neatlaidīgam, taču ne uzbāzīgam. Tu spēsi atrast pareizo un visvēlamāko pieeju, lai no tā gūtu kādu labumu. Esi viltīgs un uzmanīgs! Šonedēļ detaļas daudz ko spēs izmainīt, tāpēc turi acis un ausis vaļā!

Radoši darbi veiksies ļoti labi, tāpēc, ja tu esi iesaistīts sfērā, kur nepieciešama kreatīva domāšana, tad, iespējams, ka ideju teju birs no tevis.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru