3 Zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa solās būt ļoti veiksmīga (04.07. – 10.07.)

Dvīņi

Šī nedēļa nudien būs aizraujoša, jo nāksies izkāpt no savas komforta zonas un izdarīt kaut ko patiešām traku un nebijušu. Nebaidies no izmaiņām, jo tās tev nāks par labu – ne tikai iekšējas, bet arī ārējas!

Nododies izglītojošām nodarbēm, kurām tev iepriekš nav bijis laika! Tā ir tikai muļķīga atruna, jo, ja tu tik tiešām to vēlētos, tu jau sen to būtu izdarījis. Motivāciju meklē apkārtējos, iespējams, ka tur tu radīsi iedvesmu un gribasspēku!

Vēzis

Ne viss noritēs tā, kā būsi cerējis, jo būs vēl labāk. Iespējamas vairākas sagadīšanās, kuras beigās tevi uzvedīs uz īstā ceļa.

Nododies radošām aktivitātēm, jo tādā veidā tu ne tikai iedvesmosies, bet arī gūsi milzīgu baudu un gandarījumu.

Iespējams, ka saskarsies ar dīvainām likumsakarībām, tavs uzdevums būs nošķirt vai kāds rīkojies tīši vai tā vienkārši ir bijusi nejauša sakritība. Šonedēļ apjautīsi ko tādu, kas jau sen tev nav devis mieru.

Zivis 

Šonedēļ tava palīdzība daudziem būs nepieciešama, tāpēc neatsaki izpalīdzēt, it īpaši, ja šis cilvēks tev daudz ko nozīmē. Vēlāk šī izpalīdzēšana var vainagoties ar turpmāku sadarbību karjeras sfērā.

Šonedēļ nekur nesteidzies, bet gan dari visu mierīgi un ar apdomu. Varbūt retu reizi neklausi sirdij, bet gan padomā loģiski. Ļauj visam iet savu gaitu, īpaši neiedziļinoties visa jēgā un nemeklējot likumsakarības. Taču nemēģini izcelties citu vidū, jo tas gala rezultātā nenesīs nekādus augļus, tikai pasliktinās attiecības ar apkārtējiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru