3 Zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa solās būt ļoti veiksmīga (20.06. – 26.06.)

Auns

Iespējams, ka jutīsies slikti par dažādām lietām, taču tas būs veltīgi – nevaino sevi pie apstākļu sakritībām! Mazāk koncentrējies uz negodīgo pasauli un dažādām neveiksmēm, bet gan uz to, kas patiešām ir svarīgs – savu labsajūtu! Šonedēļ pavērsies jauni horizonti, kas liks saprast lietu patieso jēgu – gūsi iedvesmu darīt vairāk un labāk. Ieteicama būtu satikšanās ar kādu cilvēku, kuru tu apbrīno – paskatoties uz viņu, apjautīsi, ka neesi ne kripatas sliktāks par viņu.

Svari

Nedēļas sākumā pastāv liela iespēja iepazīt kādu, kas tavu dzīvi apgriezīs kājām gaisā. Šis cilvēks tev var gana daudz palīdzēt ar dažādu ideju īstenošanu vai vismaz tevis iedvesmošanu tās beidzot realizēt. Lai vai kā, šī nedēļa sola daudz jauna un nebijuša. Jāņus ieteicams svinēt tur, kur parasti – kaut arī vide būs tā pati ierastā, tomēr sajūtas solās būt citādākas. Gūsi atzinību no kāda drauga, pēc ilgiem laikiem izrunājoties no sirds, sapratīsi, ka dzīve tomēr ir skaista – nav ko iespringt par sīkumiem.

Ūdensvīrs

 

Jaunas un ģeniālas idejas teju birs no tevis, tas uzdevums būs izvērtēt, kuras ir reālas, bet kuras – nekam nederīgas. Būtiska būs konsultēšanās ar zinošiem cilvēkiem – viņi spēs ieteikt tev vislabāko! Ja radīsies problēmas, spēsi visai veikli tikt galā ar to risināšanu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru