3 Zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa solās būt ļoti veiksmīga (27.06. – 03.07.)

Jaunava

Parādīsies daudzas iespējas socializēties un iegūt jaunus kontaktus, tāpēc nesēdi mājās un neieslīgsti rutīnā, bet gan dodies tur, kur sen neesi bijis! Visai augstas izredzes iepazīt kādu ļoti īpašu cilvēku, kas tevi vēl ilgi atstātu domājam par jūsu potenciālajām attiecībām.

Kopumā šī nedēļa sola daudz interesantu notikumu – gan labu, gan sliktu. Tiesa, centies koncentrēties uz tām pozitīvākajām lietām, nevis ieciklēties uz to slikto un nepatīkamo. Ja spēsi nodalīt darbu no privātās dzīves, tad gūsi lielu gandarījumu un lielāku uzmanību no mīļotā cilvēka, visai ticams, ka atrisināsies kāds pagātnes konflikts.

Lasi arī: Nedēļas horoskops no 27. jūnija līdz 3. jūlijam

Strēlnieks

Šī nedēļa sola atnest tev ļoti daudz iespēju, tavs uzdevums ir tās nepalaist garām, bet gan prātīgi izlemt, kuras no visām ir tev visizdevīgākās un labvēlīgākās. Pirms piekrīti kaut kam – padomā, vai tev tas maz ir nepieciešams! Negrāb visu, ko vari, rīkojies ar lielu apdomu! Ievērosi, ka būsi nedaudz egoistiski noskaņots, bet tas šoreiz nav slikti – par sevi arī jāpadomā. Iespējams, ka alksi pēc kaut kā aizraujoša, tāpēc šis ir piemērots laiks ceļošanai un jaunu apskates objektu aplūkošanai.

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai (27. jūnijs – 3. jūlijs)

Zivis

Rīkojies ar apdomu un domā vairākus soļus uz priekšu! Ja jūti, ka pamazām briest konflikts, tad mēģini to atrisināt jau pašā sākumā, nevis gaidi līdz situācija kļūst teju nelabojama. Tev jāsaprot, ka ne viss var atrisināties tā pat vien, katrai rīcībai ir savas sekas.

Mēģini izplānot savu laiku, lai nedēļas nogalē varētu nodoties sen pelnītai atpūtai. Piemērots laiks, lai domātu par atvaļinājumu un beidzot aizbrauktu uz kāroto valsti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru