3 Zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa solās būt veiksmīga (13.06. – 19.06.)

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai (13. jūnijs – 19. jūnijs)

Auns

Šonedēļ pievērsīsies patieso pienākumu veikšanai, sapratīsi, ka pienācis laiks, lai saņemtu sevi rokās. Ja strādāsi veikli, paspēsi apvienot darbus ar atpūtu, un veltīt pietiekami daudz laika mīļotajam cilvēkam.
Būs grūti visu laiku atrasties realitātē un neaizsapņoties, vēlēsies domāt par citām lietām, kuras pēdējā laikā kļuvušas aktuālas. Lai vai kā, ja iespējams, apvieno lietderīgo ar patīkamo!
Pacelsies kāds jautājums attiecībās, labs vai slikts – tas atkarīgs no tevis!

Vēzis

Lai arī kāda neizvērstos tava nedēļa, saskarsies ar situāciju, kurā atcerēsies par reiz pieļautajām kļūdām. Visai iespējams, ka tas, kas notika, tomēr beigu beigās nāca par labu, tam pat bija lemts notikt tieši tā. Tiesa, tā apjaušanai būs nepieciešams laiks. Priecājies, jo jebkura izvēle mūs pie kaut kā noved, beigās arī pie tā labā un patīkamā!
Pacelsies jautājums par draugu loku – būs jāvelta laiks arī viņiem. Galvenais, neizdomāt nepatiesus ieganstus, lai nesatiktos. Esi patiess!

Lasi arī: 3 zodiaka zīmes, kurām šovasar veiksies mīlestībā

Skorpions

Kaut arī visi plāni nenoritēs tieši tā, kā būsi vēlējies, tomēr beigu beigās jutīsies gandarīts un priecīgs! Šī nedēļa ir visai labvēlīga darbam un karjerai, spēsi gāzt kalnus, ja vien vēlēsies. Prātīgi būtu mazliet uzgaidīt, nevis ar galvu lēkt iekšā pirmajā piedāvājumā! Pagaidi, tas vilciens tomēr nebrauc tik ātri, cik tev liekas. Saskarsies ar nelielu konkurenci, bet tā tevi pat motivēs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru