3 Zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa būs visveiksmīgākā (03.10. – 09.10.)

Dvīņi

Spēsi strādāt daudz veiksmīgāk un darbīgāk, nekā citas nedēļas. Liksies, ka šonedēļ veiksies vairāk nekā parasti. Zvaigznes nostājušās par labu tev! Veiksmīgi sadarbosies ar citiem un radīsi individuālu pieeju katram cilvēkam, lai no viņa iegūtu nepieciešamo informāciju vai liktu viņam izdarīt sev tīkamo darbu.

Ja būsi pietiekami viltīgs un attapīgs, tad tiksi pie mazāka daudzuma darba, iegūstot maksimālu labumu!

Lauva

Parādīsi sevi labākajā gaismā! Tiesa, būs smagi jānopūlas, lai tiktu pie apkārtējo atziņas!

Šonedēļ spēsi izdarīt vairāk, nekā tev pašam liksies, taču, viens no lielākajiem traucēkļiem var izrādīties kāds cilvēks, kas novērš tavu uzmanību no svarīgākā. Meklē balansu un liec otram saprast, ka tev pašreiz ir citas lietas, kurām būtu jāvelta laiks un uzmanība. Ja spēsi tikt pāri tam, tad gāzīsi kalnus.

Svari

Tas, ko nebūsi domājis, beidzot piepildīsies. Un, kā par pārsteigumu, tajā brīdī, kad to vismazāk būsi gaidīsi. Kaut arī neliela daļa tevis teiks, ka tas jau bija gaidāms, tu tomēr jutīsies pārsteigts par gala rezultātu.

Pārsteigumiem bagāta nedēļa, kuras laikā daudz iemācīsies un daudz sapratīsi. Būs jāpastrādā pašam ar sevi un jātiek galā ar slinkumu. Taču tavi draugi un tuvākie tevi iepriecinās, nostiprināsi attiecības ar apkārtējiem un uzlabosi kontaktu ar tiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru