3 zodiaka zīmes, kurām šonedēļ ir jābūt īpaši piesardzīgām 13.03.-19.03.

AUNS

 

Ja iepriekš kaut ko esi turējis noslēpumā, tad šonedēļ to vajadzēs atklāt plašākai auditorijai. Tiem Auniem, kuri iepriekš par kaut ko ir smagi melojuši, šonedēļ nāksies saskarties ar šo melu sekām. Labāk uzreiz atzīsties, nevis turpini melot!

Iespējams, ka sakašķēsies ar kādu no daba kolēģiem. Lai izvairītos no tā, skaties uz to, kā tu pats veic pienākumus un tikai tad pārmet pārējiem! Neizrādi savu skaudību!

Lasi arī: Mīlestības horoskops martam; uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

LAUVA

Šonedēļ par ļaunu nenāks laiks vientulībā. Mēģini sakārtot savas domas un tikt skaidrībā ar savām jūtām. Svarīgi būs izvērtēt arī savas prioritātes un saprast, kuri cilvēki tev ir vissvarīgākie. Iespējams, ka kāds tikai izliekas par tavu draugu un ar tevi ir tikai tajos labākajos un spožākajos mirkļos.

Darbā iespējamas grūtības, jo uz taviem pleciem tiks uzgrūsti jauni pienākumi. Mēģini saplānot savu laiku un ar tiem laicīgi tikt galā.Ja to spēsi, tad paspīdēsi priekšnieku acīs.

 

Lasi vēl: Mīlestības horoskops no 13. līdz 19. martam

MEŽĀZIS

Var gadīties, ka kādu laiciņu pieņemtais lēmumus vēlreiz būs jāapsver un tajā jāveic zināmas korekcijas. Būsi spiests pielāgoties jauniem apstākļiem un šo to mainīt savā uzvedībā, lai turpmāka komunikācija būtu daudz veiksmīgāka.

Tu pats sevi no malas nemaz neredzi, tāpēc kāds tev pazīstams cilvēks par tevi var pateikt ko tiešām aizskarošu, bet arī patiesu. Nemēģini aizstāvēties un uzbrukt virsū ar pārmetumiem, bet gan izanalizēt viņa teikto un ņemt to vērā.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru