3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ ir jābūt īpaši piesardzīgām (16.01. – 22.01.)

 

AUNS

Šonedēļ tev var uznākt vēlme būt mazliet agresīvākam, nekā parasti. Lai vai kā, centies būt mierīgs, un nepateikt ko tādu, ko tev vēlāk nāktos nožēlot. Tāpat arī ar darbībām – tām jābūt pārdomātām un prātīgām.

Šonedēļ jābūt īpaši piesardzīgam, sarunājoties ar augstāk stāvošiem cilvēkiem. Centies nepieļaut kļūdas! Darbus dari ar lielu atbildības sajūtu. Kopumā smaga nedēļa, bet būs jānopūlas, lai tās beigas būtu veiksmīgas.

SKORPIONS

Nemeklē problēmas tur, kur to nemaz nav! Iespējams, ka pašreizējām situācijām ir daudz vienkāršāks risinājums, nekā tev likās! Visas atbildes slēpjas deguna galā, tu esi bijis pārāk akls, lai tās pamanītu. Esi vērīgs!

Lasi vēl: Janvāra horoskops: Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida

Liela nozīme būs mazām detaļām. Iespējams, ka šīs nedēļas notikumi lielā mērā liks pārdomāt savu pagātni. Pievērs uzmanību arī sīkumiem!

ZIVIS

 

Var likties, ka visa pasaule ir nostājusies pret tevi. Šonedēļ pašam būs jāpastāv par sevi, un jāmāk aizstāvēt savs viedoklis. Neļauj citiem tevi negatīvi ietekmēt! Mēģini uzturēties vienā kompānijā ar tiem cilvēkiem, kas tevi padara patiesi laimīgu. Kāpēc tērēt laiku un enerģiju uz tiem, kas izliekas par taviem draugiem?

Šīs nedēļas lēmumi var lielā mērā ietekmēt tavu nākotni, tāpēc esi prātīgs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru