3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ ir jābūt īpaši piesardzīgām 20.02. – 26.02.

AUNS

 

Šonedēļ jokiem nebūs vietas, jo būs jābūt ļoti nopietnam un nosvērtam. Mēģini fokusēties uz to, kas tev ir pats svarīgākais, un nodoties tam pilnībā. Darbā būs jābūt īpaši nopietnam – šoreiz kļūdas pieļaut nevajadzētu, citādi nāksies strādāt dubultā. Toties citās dzīves sfērās varēsi būt jautrs un izklaidīgs.

Šajā nedēļā Auniem stipri nāksies padomāt par nākotni – kas ir tas, ko tu no tās vēlies un kādu tu to saskati tagad? Pavisam nejauša saruna ar vecu paziņu tev liks aizdomāties, varbūt iedvesmosies apgūt kaut ko jaunu.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops februārim; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

DVĪŅI

Kaut arī pēc dabas Dvīņi ir komunikabli un sabiedriski, šonedēļ komunicēšana sagādās zināmas grūtības. Nespēsi skaidri un gaiši izteikt savas domas, kā arī pateikt, kas tevi neapmierina. Vēlēsies koncentrēties uz citu sliktākajām īpašībām, bet šonedēļ savu patieso viedokli gan labāk paturēt pie sevis, jo īpaši, ja tas nav nekas labs.

Karjeras sfērā var uzrasties kāds nopietns konkurents, ar kuru nespēsi saprasties. Būs jābūt stipram un pacietīgam!

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām februāra mēnesī ir jābūt īpaši piesardzīgām mīlas lietās

STRĒLNIEKS

 

Izklaidei un jautrībai īpaši daudz laika neatliks, taču, ja ar visiem darbiem spēsi tikt galā laicīgi, tad nedēļas nogalē varēsi kārtīgi atpūsties. Kopumā Strēlniekiem šī solās būt par visai smagu un problēmām pilnu nedēļu. Iespējami dažādi strīdi un konflikti pat ar tiem, kuri vienmēr likušies ar tevi kā uz viena viļņa.

Mēģini būt uzmanīgs ar naudu un netērēt to lieki. Var gadīties neparedzēti izdevumi, kas izsitīs tevi no sliedēm. Šonedēļ esi gatavs pat visļaunākajam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru