3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ ir jābūt īpaši piesardzīgām (28.11. – 04.12.)

LAUVA

Lauvām ieteicams uzmanīties ar finansiālajiem jautājumiem un naudas tērēšanu. Šajā nedēļā centies būt taupīgs, un iegādāties tikai to, kas tev patiešām ir nepieciešams.

Mēģini sakārtot savas domas un tikt skaidrībā ar to, kur tu sevi vēlies redzēt nākotnē. Viss sākas ar kād ideju un plānu, un tikai tad tā visa realizēšanu, ne tā?

Pirms dažādu lēmumu veikšanas par sliktu nenāktu pakonsultēties ar pieredzējušiem cilvēkiem, tev nav obligāti jārīkojas pēc viņu ieteikumiem, bet tas var palīdzēt tev saprast, ko tu patiešām vēlies.

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai (28. novembris – 4. decembris)

JAUNAVA

Iespējams, ka būs kas tāds, kas tevi mazliet nomāks. Tā vietā, lai par to čīkstētu un īdētu, mēģini kaut ko darīt šīs lietas labā. Taču, ja šīs problēmas atrisinājums nav atrodams tavās rokās, tad mēģini sevi nodarbināt ar kaut ko citu, lai tik regulāri par to nedomātu!

Īpaši uzmanīgam ieteicams būt ar sava viedokļa izpaušanu. Ne visi cilvēki ir gatavi dzirdēt skarbo patiesību par viņiem, reizēm to labāk ir paturēt pie sevis!

Lasi arī: Nedēļas horoskops ( 28. novembris – 4. decembris)

STRĒLNIEKS

Šonedēļ, iespējams, ka par kaut ko būsi izteikti neapmierināts, tik ļoti, ka kaut kādā mērā tas mainīs tavu attieksmi pret citiem cilvēkiem. Centies savas negatīvās dusmas apvaldīt, vai vismaz tās izgāzt uz tiem cilvēkiem, kas pie tavām nedienām ir vainīgi, nevis tajā visā iesaistīt tos, kam ar to nav pilnīgi nekāda sakara.

Svarīgi būs atcerēties par tiem cilvēkiem, kuri tev ir palīdzējuši. Ieteicams ar kādu no viņiem satikties un pavadīt laiku! Pilnīgi iespējams, ka tie ir tavi vecāki, ar kuriem pēdējā laikā nav sanācis kārtīgi izrunāties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru