3 zodiaka zīmes, kurām šonedēļ ir jābūt piesardzīgām – viena neveiksme pēc otras

Noskaidro, kuras no zodiaka zīmēm šonedēļ var gaidīt neparastus notikumus!

Varētu likties, ka šīm zodiaka zīmēm šī nedēļa varētu būt kā nelaimīgu notikumu sērija.

VĒRSIS

Šonedēļ labāk neuzticēties nepazīstamiem cilvēkiem. Nav jau tā, ka tu to ikdienā dari, taču šonedēļ mēģini vairāk pievērsties cilvēku analizēšanai, un saprast, kuriem cilvēkiem tu vari, bet kuriem nevari uzticēties.

Iespējams konflikts ar mīļoto cilvēku, tāpēc met pie malas savu stūrgalvību un lepnumu, un atvainojies. Šoreiz nebūs svarīgi, kurš ir vainīgais, bet gan tava iniciatīva attiecības saglabāt.

LAUVA

Šī nedēļa varētu likties mazliet neveiksmīgāka uz citu veiksmīgo nedēļu fona. Kopumā situācija nebūs nemaz tik traka, tomēr mēģini izvairīties no konfliktiem. Kašķa meklēšanas rezultātā vari pazaudēt kādu sev ļoti tuvu cilvēku uz nenoteiktu laiku. Arī Lauvām jāizvairās no lepnuma izrādīšanas un izsalkuma pēc uzmanības.

SKORPIONS

Labāk un mierīgāk jutīsies savu tuvāko cilvēku kompānijā. Šonedēļ atbalsts no apkārtējiem būs īpaši nepieciešams, jo iespējamas dažādu emociju izpausmes.  Šajā periodā jābūt ļoti apdomīgam, pieņemot lēmumus, kā arī ļoti precīzam, veicot darbus. Mēģini visu paveikt laikā! Daudzi Skorpioni saskarsies ar stresu un bezmiegu, tāpēc noteikti plāno savu dienas grafiku un iekļauj tajā fiziskas aktivitātes!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru