3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (13.06. – 19.06)

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai (13. jūnijs – 19. jūnijs)

Skorpions

Radīsies drosme spert pirmo soli attiecību sākumam, kas tev liks noprast, vai jūsu jūtas ir abpusējas un vai attiecības kā tādas būs iespējamas.

Attiecībās esošie Skorpioni vēlēsies vairāk laika pavadīt ar mīļoto cilvēku, izjūtot viņa mīlestību. Ja tevi kaut kas neapmierina, mierīgi izrunājies ar savu partneri.

Lai vai kā, mīlestības jomā tu rīkosies tā, lai viss notiktu pa tavam prāta, taču, atceries – neviens nevienam nepieder, neesi tik privātīpašniecisks attiecībā uz cilvēkiem.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām Jūnijs nesīs veiksmi mīlestībā

Svari

Pēkšņi saņemsi drosmi, lai spertu pirmo soli. Mīlestību ieteicams uztvert kā piedzīvojumu, nevis kaut ko tādu, kas pārvietojas paredzamā taisnē.

Attiecībās esošie Svari nevar īpaši sūdzēties par attiecībām, tiesa, kādas nelielas dzirksteles piešķilšana gan nenāktu par ļaunu, lai šīs attiecības padarītu mazliet kaislīgākas. Uzdrīksties pamēģināt ko jaunu un neierastu, apmeklē jaunas vietas. Šonedēļ astrālais izvietojums iedrošinās tevi uz jaunām un aizraujošām izdarībām.

Dvīņi

Tiem, kas pašlaik ir attiecībās, būs vēlme darīt jebko citu, tikai, lai nebūtu jādomā par problēmām, kas tajās ir radušās. Lai vai kā, ja saņemsies šīs lietas beidzot pieminēt, beigās būsiet pat priecīgi, ka šo jautājumu pacēlāt.

Brīvie Dvīņi droši var doties dažādos piedzīvojumos, meklējot mīlestību un romantiku. Kas zina, varbūt iemīlēsies no pirmā acu skatiena!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru