3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies 16. – 22. aprīlis

Uzzini, kurām zodiaka zīmēm, šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

Un kā ir ar tevi, vai arī tevi šonedēļ pavadīs veiksme mīlas lietās? Uzzini, izlasot šo horoskopu!

DVĪŅI

Šī nedēļa solās būt piedzīvojumiem pilna – liktenis tev ir sarūpējis vairākus pārsteigumus, un arī tu pats būsi kārs uz jaunu pieredzi un iespaidiem. Darba un karjeras sfērā gaidāma veiksme – lieliski spēsi saprasties ar dažādiem cilvēkiem, kā arī iemantosi darba devēja simpātijas.

Ja esi brīvs, tad šis ir piemērots periods jaunu attiecību veidošanai. Ja ir iespēja, tad nepavadi šo nedēļas nogali mājās, bet gan dodies izklaidēties ar draugiem. Iespējams, ka kāds no tavu paziņu loka iepazīstinās tevi ar tavu potenciālo partneri.

Attiecībās esošajiem Dvīņiem šonedēļ būs izteikta vēlme uzlabo  attiecības un lielāku uzmanību pievērst romantiskajai saderībai.

ŪDENSVĪRS 

Tiem Ūdensvīriem, kam iepriekš gultas dzīve nav bijusi tā labākā, ir labas ziņas! Pieaugs dzimumtieksme, kas uzlabos attiecības ar mīļoto cilvēku. Šis periods iedvesmos gan tevi, gan tavu mīļoto cilvēku uz dažādiem eksperimentiem gultā, kad vēlēsieties izmēģināt katru pozu!

Ilgstošās attiecībās esošie Ūdensvīri var nolemt, ka šis ir piemērots laiks ģimenes pieaugumam.

Brīvajiem Ūdensvīriem parādīsies mednieka instinkts, kad vēlēsies atrast pēc iespējas labāku un sev piemērotāku partneri.

Darbā nebūs īpašu grūtību un sarežģījumu, jo ar visiem pienākumiem veiksmīgi tiksi galā. Tomēr iespējamas nelielas koncentrēšanās problēmas.

VĒZIS

Neskatoties uz to, ka kādu laiku vēlēsies pavadīt vienatnē, lai sakārtotu savas domas, tas attiecības īpaši neietekmēs. Pateicoties partnera saprotošajai un mīlošajai dabai, ātri vien spēsiet tikt galā ar dažādām problēmām, kas jums ir radušās.

Dažiem Vēžiem šis būs tik romantisks periods, ka viņi apsvērs domu par iestūrēšanu laulību ostā!

Lai vai kā, mīlas dzīve netraucēs darbam, gluži pretēji, labas attiecības ar partneri, liks tev justies daudz apmierinātākam un pat uz nepatīkamiem starpgadījumiem raudzīties pozitīvi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru