Nedēļas horoskops no 16. līdz 22. aprīlim – esi pacietīgs!

Uzzini, kas šonedēļ gaidāms katras Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Sapņi un ieceres būs vien jāmet pie malas. Nāksies kļūt reālistiskākam un uz notiekošo raudzīties no dažādiem skatu punktiem. Dažiem Auniem šis periods var izpausties kā smags kritiens. Nobruņojies ar pacietību!

Vērsis Kaut arī tev tas nav raksturīgi, šonedēļ vairākās situācijās nāksies piekāpties, lai neizraisītu liekus un negribētus strīdus. Iespējams, ka pie kādas idejas īstenošanas aplauzīsies tad, kad saskarsies ar patiesajām izmaksām.

Dvīņi Pozitīva nedēļa, kad tevī būs daudz enerģijas. Šis ir ideāls laiks visam jaunajam un nebijušajam. Dažiem Dvīņiem var uznākt vēlme pēc ballēšanās un jaunu pretējā dzimuma pārstāvju iepazīšanas.

Vēzis Vēlēsies kādu laiciņu pavadīt vientulībā, tomēr, neskatoties uz to, tev izdosies viss, ko uzsāksi. Dažādu pārdomu rezultātā kļūsi daudz motivētāks un apņēmības bagātāks. Nebaidies tiekties uz augstākiem mērķiem!

Lauva Strīdi un nesaprašanās ar dažādiem cilvēkiem tevi novedīs pie dusmu un citu negatīvo emociju izgāšanas uz nepareizajiem cilvēkiem. Mēģini savākties un saņemt sevi rokās, pretējā gadījumā sabojāsi attiecības ar sev visdārgākajiem cilvēkiem.

Jaunava Mēģini īpaši nepārdzīvot par dažādiem sīkumiem, bet gan uz visu paskatīties no malas, pilnīgi iespējams, ka tu pārspīlē. Šonedēļ nevajadzētu aizrauties ar liekas informācijas publicēšanu internetā – kāds tevi apskaudīs.

Svari Būs grūti koncentrēties darāmajiem darbiem, jo domas būs pavisam citur. Arī sarunājoties ar apkārtējiem pieķersi sevi pie tā, ka neko neesi saklausījies no sarunu biedra teiktā. Saņemies!

Skorpions Saskarsies ar lielāku devu stresa, nekā parasti. Mēģini saplānot savu dienu un iekļauties grafikā, pretējā gadījumā emociju izvirdums ir garantēts. Veiksies vairāk, ja palūgsi kāda tuvāka cilvēka palīdzību.

Strēlnieks Darbā izliksies par baigo priekšnieku – mēģini citur pārāk nekontrolēt, bet gan paskatīties pats uz sevi! Iespējams, ka tu pat neesi nekāds eņģelis un arī tavos darbos ir atrodamas neuzmanības kļūdas.

Mežāzis Šonedēļ kopumā būsi visai noslēgts, vēlēsies izolēties no visas pasaules un uz mirkli izbaudīt vientulību, lai tiktu skaidrībā pats ar sevi. Nododies tam, kas tev patiešām patīk! Nevajadzētu aizrauties ar alkohola lietošanu.

Ūdensvīrs Daži domās par ģimenes pieaugumu, bet citi par to, kā uzlabot savu veselību. Nododies sportiskām aktivitātēm! Ja smēķē, tad šajā periodā ir vislielākās izredzes šo kaitīgu ieradumu atmest.

Zivis Jutīsies neviena nesaprasts un negribēts. Sākumā tev ir jātiek skaidrībā pašam ar sevi. Sakārto domas un nomierini nervus ar mīļāko mūziku un hobiju. Melnā svītra drīz beigsies, esi pacietīgs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru