3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies (26.12. – 01.01)

VĒRSIS

Iniciatīvas izrādīšana vainagosies ar labu slavu vienaudžu vidū – nepalaid garām iespēju parādīt sevi labākajā gaismā! Tomēr nedaudz piesardzīgiem Vēršiem vajadzētu būt ar mēli – nepasaki to, ko patiesībā nedomā!

Šonedēļ nekādā gadījumā neesi egoistisks – tas var beigties slikti! Izrādi rūpes un mīļumu pret apkārtējiem – un tu pretī saņemsi to pašu dubultā!

Labs laiks, kad nospraust mērķus un tiekties to virzienā! Tev vis izdosies!

Lasi arī: Mīlestības horoskops decembrim; uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

JAUNAVA

Izdosies viss, ko būsi nolēmis izdarīt. Tomēr arī tev būtu vairāk jānotic saviem spēkiem! Neļauj skauģiem tevi ietekmēt! Karjeras sfērā var parādīties kāds vilinošs un izdevīgs piedāvājums, tomēr, lai to pieņemtu, sākumā kaut kas dzīvē būs jāpamaina un no kaut kā pat jāatsakās. Būsi dilemmas priekšā, jo lēmums būs liels un nopietns. Izvērtē visus plusus un mīnusus!

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām 2017. gads sola ģimenes pieaugumu

SKORPIONS

Skorpioniem šonedēļ ieteicams atbrīvoties no ļauna prāta turēšanas un visu atriebības plānu kalšanu mest pie malas. Lai vai kā, ir pāris darbi, kas pirms jaunā gada būtu jāpaveic! Izdari tos!

Manāmi uzlabosies darba efektivitāte, strādāsi ar lielāku atdevi un būsi atbildīgāks.  Šonedēļ visas dienas būs salīdzinoši neitrālas. Tomēr iespējamas nelielas emociju svārstības.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru