3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (06.02.-12.02.)

ZIVIS

Šonedēļ būsi īpaši šarmants un harizmātisks. Apkārtējos ātri vien spēsi savaldzināt. Var uznākt vēlme manipulēt ar tiem, kuri tevi ir samīlējušies. Labāk neuzsākt mīlas spēles, jo labi tas nebeigsies. Esi atklāts un tiešs uzreiz. Tas nenozīmē, ka pirmajās tikšanās reizē ir jāparāda visi savi mīnusi, tomēr melot gan nevajadzētu.
Ja esi attiecībās, tad šī nedēļa ir gandrīz ideāla, lai uzlabotu attiecības ar mīļoto cilvēku. Tās Zivis, kurām ir bērni, šonedēļ var nolemt pavadīt vairāk laika ar savām atvasītēm, kuriem uzmanību no vecākiem būs izteikti nepieciešama.
Ja iespējams, tad dodieties kopīgā izbraucienā ar ģimeni vai mīļoto cilvēku! Pozitīvas emocijas garantētas!

Lasi arī: Mīlestības horoskops no 6. līdz 12. februārim

ŪDENSVĪRS

Ja esi brīvs, tad šonedēļ ir augstas izredzes iepazīties ar savu potenciālo partneri. Tomēr jāatceras, ka tas notiks tikai tad, kad to gaidīsi vismazāk, turklāt tur, kur tu nedodies, lai iepazītos ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Tas var būt kāds cilvēks no skolas vai darba.
Ja esi attiecībās, tad šonedēļ labāk neko nesasteigt. Mēģini izbaudīt pasakainos mirkļus, nevis uzreiz lūkoties nākotnē. Šonedēļ zvaigznes sola, ka kāds sens konflikts vai pārpratums beidzot var atrisināties.
Kopumā mīlestības ziņā pozitīva nedēļa. Nebaidies izrādīt savas emocijas – partneris būs ļoti saprotošs un spēs atbalstīt.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops februārim; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

VĒZIS

Sen Vēžiem nav bijusi tik veiksmīga nedēļa mīlestībā, kā šonedēļ. Ja attiecībās esi jau ilgu laiku, tad šajā posmā, iespējams, ka iziesiet cauri sarunai par nākotni – daži nolems, ka ir gatavi kopdzīvei, citi laulībām, bet daži – ģimenes pieaugumam. Izsveriet visus plusus un mīnusus, un tad rīkojieties! Uz priekšu attiecībās bīdīs pozitīvas domas par nākotni, tāpēc nezaudējiet cerību!
Ja esi brīvs, tad šonedēļ izjutīsi pastiprinātu pretējā dzimuma uzmanību. Iespējams, ka dosies uz randiņu. Kaut arī sākumā, iespējams, būs vēlme neiet, beigās sapratīsi, ka tev tāpat nav ko zaudēt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru