3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (10.10. – 16.10.)

DVĪŅI

 

Tiem, kas kādu laiku atpakaļ uzsākuši attiecības, tomēr vēl nav pateikuši trīs maģiskos vārdus, tad šis tam ir piemērots laiks. Svarīgi to ir teikt, ja par savām jūtām esi drošs, turklāt, jau kādu laiku to jūti un to zini. Mēģini tam rast kādu īpašu brīdi, citādi to agri vai vēlu sanāks pateikt pat nejauši.

Ja esi attiecībās, tad šonedēļ ieteicams izstāstīt partnerim par kādu lietu, kas tevi jau kādu laiku nomāc. Iespējams, ka viņš sniegs tev labu padomu un tevi atbalstīs. Daloties ar pagātnes detaļām, esi uzmanīgs – ir lietas, kuras partneris pats nevēlas dzirdēt!

Neatradi savu zīmi? Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai (10. – 16. oktobris) 

SVARI

 

Visvairāk veiksies tiem, kuriem pagaidām nav attiecību. Kādēļ? Tāpēc, ka tieši šonedēļ ir augstas izredzes iepazīties ar savu potenciālo partneri. Dodies uz dažādiem pasākumiem, lai iepazītu jaunus cilvēkus!

Dažiem Svariem šis “potenciālais partneris” jau kādu laiku ir zināms, tāpēc nav ko kavēties, un jāsper pirmais solis – pat, ja tiksi atraidīs, tad zināsi to uzreiz un velti nesacerēsies.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa solās būt veiksmīga (10.10. – 16.10.)

ZIVIS

 

Zivīm zvaigznes tiešām nostājušās par labu, jo veicas jau kādu laiku. Tie, kas neizjūt šo veiksmi, noteikti vēl nav paguvuši izkāpt no savas komforta zonas un apmeklēt kādu nebijušu iestādi. Nekavējies, bet gan dodies ārpus mājas un izmēģini kaut ko jaunu!

Tām Zivīm, kas jau ir attiecībās, šī nedēļa var nest jaunas iespējas. Mēģini iepriecināt savu partneri ar kādu līdz šim nebijušu pārsteigumu. Tam pat nav jābūt kaut kam lielam. Šonedēļ mēģiniet pavadīt vairāk laika divvientulībā, taču nedēļas nogalē dodies kādā izbraukumā ar draugiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru