3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (12.09.- 18.09)

Vēzis

Šonedēļ ar mīļoto cilvēku dodies kaut kur ārpus mājas, un pavadi laiku ar viņu divatā. Ja attiecībās ir radušās kādas problēmas, tad šo nedēļu veltiet diskusijām, daloties ar visdažādākajiem pārdzīvojumiem un iespaidiem. Ieteicami ir dažādi eksperimentu un jaunu lietu izmēģināšana divatā – kļūsiet vēl tuvāki un nostiprināsiet attiecības.

Tiem Vēžiem, kas ir brīvi, šis drīzāk ir laiks, lai atrastu sevi, nevis ziedotu sevi attiecībām. Ja tu viens nespēj būt laimīgs, tad maz ticams, ka tāds spēsi būt ar kādu cilvēku.

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai (12.09. – 18.09.)

Skorpions

Iespējams, ka tu gaidi, kad otrs cilvēks spers pirmo soli, taču laiks rit un nekas neiet uz priekšu. Visai ticams, ka šis pirmais solis būs jāsper tieši tev, par spīti tam, ka tu to patiesībā gaidi no otra. Lai vai kā, mēģini ievirzīt sarunu pareizajās sliedēs, un tu pats jutīsi, kad esi tam gatavs.

Daudzus Skorpionus māks nepacietība, vēlēsieties ātrāk visu uzzināt, taču nesteidzieties! Jūs ātri spēj nogarlaikot tie, kas ir kā atvērtas grāmatas – pataupiet desertu vēlākam!

Lasi arī: Mīlestības horoskops rudenim; uzzini, kas tevi sagaida šajā gadalaikā!

Strēlnieks

Nav garantēts, ka nesen iepazītā persona būs tavā dzīvē uz ilgu, taču, neviens tev neliedz labi pavadīt laiku. Ļaujies sajūtām, kas zina, varbūt tu atkal iemīlēsies un šis cilvēks tavu dzīvi apgriezīs kājām gaisā!

Attiecībās esošajiem Strēlniekiem šis laiks ir jāizbauda kopā tik bieži, cik vien iespējams, paralēli apvienojot dažādas sabiedriskās aktivitātes.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru