3 zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (12.12.-18.12)

VĒZIS

Šonedēļ radīsies vēlme vairāk laika pavadīt ar savu mīļoto cilvēku, iespējams tāpēc, ka būsi nokrauts ar darbiem un vienīgā atslodze būs sava partnera kompānija. Mierinājumu, maigumu un komfortu tu atradīsi, esot ar viņu divvientulībā, tāpēc centies atrast laiku, lai satiktos un izrunātos!

Šī, tai pat laikā, ir piemērota nedēļa, lai saviem mīļajiem sarūpētu kaut ko īpašu, tomēr atceries plānot savu budžetu!

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai

LAUVA

Ja esi brīvs, tad šī nedēļa tev solās būt pozitīva mīlas lietās. Ja iespējams, tad apmeklē kādu ballīti vai sabiedrisku pasākumu – iepazīsies ar jauniem cilvēkiem, un, iespējams, ka samainīsies ar numuriem. Būs interesanti!

Ja esi attiecībās, tad šonedēļ jums vajadzētu koncentrēties uz kopīgu attīstīšanos. Par ļaunu nenāks, ja kādā brīvākā nedēļas dienā izlemsiet kopīgi kaut kur doties. Pārliecinies, ka neieslīgstat rutīnā, bet gan izmēģināt kaut ko jaunu.

Lasi arī: Nedēļas horoskops 12. – 18. decembrim

SKORPIONS

Kādam tu esi pamatīgi iepaticies. Šonedēļ beidzot sapratīsi, ko tu vēlies, un šis cilvēks būs kāds, kuru tu pazīsti jau labu laiku, bet vienmēr esi šaubījies vai uzskatījis tikai par draugu.  Tomēr, ja nevēlies neko nopietnu ar šo cilvēku, tad liec viņam to laicīgi saprast, nedodot veltas cerības!

Ja esi attiecībās, tad šonedēļ koncentrējieties uz nebijušu vietu un pasākumu apmeklēšanu kopā – būs interesanti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru